AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ask mantik intikam sirket sahneleri nerede cekiliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Aşk mantık intikam şirket sahneleri nerede çekiliyor?​

Fox TV’nin yeni dizisi Aşk Mantık İntikam, İstanbul ilimizde çekilmektedir. Dizideki bazı sahnelerin Fatih- Balat bölgelerinde yapılacağı duyuruldu. Buna ek olarak dizinin bazı sahneleri Beykoz’da çekilecek. Kısacası dizinin çekimleri genellikle İstanbul Balat ve Beykoz’da yapılacaktır.

Gibi nerede çekildi?​

4. bölüm olan sokak röportajı bölümü ise Küçükyalı Maltepe ilçesinde Bağdat Caddesi üzerinde çekiliyor. Gibi dizisinin tamamen İstanbul Anadolu Yakasında çekildiği bilinmekle birlikte dizi mekanlarının sürekli değiştiği bilinmektedir.
Aşk Mantık İntikam hangi şirket?
Aşk Mantık İntikam, No:9 Productions imzalı, Türk yapımı drama türündeki televizyon dizisi.
Kulüp dizisi platosu nerede?
Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği Kulüp dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirildi. İstanbul Beyoğlu’nun çeşitli sokaklarında gerçekleşen dizinin çekimleri sırasında Galata Kulesi de dikkat çekti.

Kulüp Netflix Matilda nereli?​

Asude Selma Kalebek kimdir: 18 Haziran 1999, İstanbul doğumlu olan Asude Selma Kalebek Boğaziçi Üniversitesi son sınıf öğrencisidir.

Sapancada hangi otelde kalınır?​

Sapanca şehrinde Sapanca Gölü yakınındaki konaklama yerleri
Sapanca Sen Çal Kapımı hangi otelde çekildi?
3 – NG Sapanca ATV’de yayınlanan, başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin’in bulunduğu Gönülçelen adlı dizide Hasret, değişim için Murat Hoca ile bu otele gitmişlerdi. Anemon Galata Hotel’de de aynı dizinin çekimleri gerçekleşmişti.
Benim için üzülme dizisi nerede çekiliyor?
Çekimleri Kars, Batum ve Hopa’da gerçekleşecek olan Benim İçin Üzülme’nin yönetmenliğini ise genç yönetmen Serkan Birinci yapıyor.
Babasının maceraperest ticaret hayatı yüzünden iflaslarla, hacizlerle dolu bir çocukluk geçiren Esra, babasına çok aşık olan annesinin bu aileyi ayakta tutmak için ne kadar uğraştığına tanık olmuştur. Aşk buysa ben yokum diye düşünen Esra, kendisini çok seven, güvendiği biriyle evlenmeyi kafasına koymuştur.

Geri