- Konu Yazar
Aşk-ı Memnu Beren Saat ne kadar kazanıyor?
‘ dizisinin yıldız oyuncusu Beren Saat, kendisine büyük şöhret kazandıran ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinden bu diziye geçerken haftada 30 bin lira olan ücretini 50 bin liraya çıkartmıştı.Beren Saat ne söyledi?
“Öğrencilik dönemimde başörtüsünün üstüne peruk takmak zorunda kalan sınıf arkadaşlarım oldu ve geçen yıllar içinde eğitim eşitliğinin sağlanmasına hepimiz çok sevindik” diyerek sözlerine başlayan Beren Saat şunları söyledi: “Fakat sonrasında kadının giysisi siyasete malzeme yapılıyor, eğitim sistemimiz geriliyor.
Beren Saat ne kadar kazanıyor?
, ‘Muhteşem Yüzyıl: Kösem’ gibi dizilerde rol alan güzel oyuncu Beren Saat; haftalık 150 bin TL, aylık 600 bin TL alıyor.Beren Saat hangi üniversiteyi bitirdi?
TED Ankara Koleji Vakfı OkullarıBaşkent ÜniversitesiBeren Saat/Eğitim
Patlayan Kutu Tombala, “Kapalı Çarşı” dizisinin sevilen karakteri Cemal’i canlandıran Nejat İşler, bölüm başına 25 bin TL kazanıyor.
Beren Saat iklim zirvesinde ne dedi?
“Tüm bu karanlık tabloya rağmen ben yine de her zaman umudun var olduğuna inanıyorum. Bugün burada iklim ve ekonomi otoritelerinin bir araya getirip, ekosistemi koruyarak kalkınmanın yollarını arayan bu organizasyon da umudumuzu yeşerten önemli adımlardan biri.
Beren Saati kim iklim elçisi seçti?
Yavaş, kentlerin hazırlıksız olması ve altyapı yatırımlarının, kentleşme sürecinin, planlamanın iklim krizine uygun yapılmamış olmasının ekonomik maliyetleri daha da artıracağını kaydetti. Başkan Mansur Yavaş, Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftine “İklim Elçisi” plaketlerini de takdim etti.Fahriye Evcen bölüm başına ne kadar alıyor?
EŞİ 325 BİN TL ALIYOR Özçivit’in, bölüm başı 325 bin TL aldığı biliniyor.
Beren Saat üniversite mezunu mu?
TED Ankara Koleji’nde okurken birçok müzikalde yer aldı. Bir röportajında çocukken elinde deodorant şişesiyle şarkı söyleyip ayna karşısında roller yaptığını, çok düşünüp çok okuduğunu söyledi. Eğitim hayatında başarılı bir öğrenci olan Saat, Başkent Üniversitesi’nde işletme okumaya başladı.Nurgül Yeşilçay kefaret bölüm başı ne kadar alıyor?
Bir süre dizilere ara vereceğini açıklayan ancak gelen cazip teklifler karşısında kararından vazgeçen ünlü oyuncu, yeni sezon ücretiyle dudak uçuklattı. Bölüm başına 140 bin lira talep eden Nurgül Yeşilçay, Asmalı Konak’taki rol arkadaşı Özcan Deniz’den sonra 100 bin barajını aşan ikinci oyuncu oldu.
Merhabalar, son günlerin popüler dizisi Çukur’un oyuncularının ne bölüm başı ne kadar aldıklarını araştırdık. Perihan Savaş’ın bölüm başı 12.000 TL aldığı di…
Beren Saat kime oy verdi?
HDP’ye oy veren Beren Saat’e binlerce tepki.