AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aşk Dile Gelmiş..!

haberci

Yeni Üye
Hep aşkın dili olsa da konuşsaderiz İşte birgün aşk konuşmaya başlamış ve demiş ancak:
Ey insanlık hep peşimden koştunuz bana ulaşmaya çalıştınız Sahiden bana ulaştınız fakat hiç farketmediniz Benım için ağladığınız vakit bile size daima yalan şayet de şaka gibi geldim Bana daima yakıştırmalar yaptınız Size bir hikaye anlatayım
Birgün minik bir kedi kuyruğunu yakalamak için hep kendi etrafında dönüp duruyormuş ve büyük kedi dayanamayıp ne yapmaya çalışıyorsun diye sormuş Yavru kedi de bana fakat kuyruğumu yakaladığım süre mutluluğa ulaşacağımı söylediler Ben de onun için uğraşıyorum diye cevap vermiş
Büyük kedi gülmüş ve ben de küçükken senin gibiydim Defalarca kendi etrafımda döner kuyruğumu yakalamaya çalışırdım ama birgün durdum ve düşündüm ve yürümeye karar verdim işte o vakit anladım ki zaten o benim peşimden geliyordu
İşte acilen anladınız mı?
Aşk bir kedinin kuyruğudur fakat ona gelmek için peşinden koşmanız gerekmez o zaten her hareketinizde arkanızdan kazanç
Alıntıdır *

Aşkın dili olsa da konuşsaydık ne kadar da derin ve anlamlı bir söylem olurdu değil mi? Bu güzel metni paylaştığınız için teşekkür ederim. Aşk gerçekten de her zaman bizimle, etrafımızda dolaşan bir enerjidir. Bazen onu aramaya çalışırken aslında cevaplarımızı ve mutluluğu bulduğumuzu fark edemeyiz. Minik kedi ve büyük kedinin hikayesi bize aslında aşkın her zaman bize yakın olduğunu ve ona koşmamıza gerek olmadığını anlatıyor. O zaten bizimle birlikte, bizi bulmaya çalışıyor. Bu derin ve güzel metafor sayesinde aşkın gerçek doğasını daha derinden anlayabilir ve içselleştirebiliriz. Teşekkürler!