AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aşan Cora

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

1999 yılında KTÜ Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim-İş Bölümü’nü bitirdi. Yurtiçi ve yurtdışı koleksiyonlarında eserleri bulunan sanatçı çalışmalarını atölyesinde ( Üçüncü Göz Sanat Evi) sürdürmektedir. Aynı zamanda kitap kapağı tasarımları bulunmaktadır.
Karadeniz Plastik Sanatlar Yönetim Kurulu üyesidir. 1997 yılından itibaren Trabzon’da altı kişisel sergisi vardır. Yirmi beşin üzerinde çeşitli illerde Karma Sergisi bulunmaktadır. Beş sanat fuarına katılmıştır. Trabzon Yıldızlı İlköğretim Okulu’nda görevine devam etmektedir.

Sanatçı, 1999 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim-İş Bölümü'nden mezun olmuştur. Yurtiçi ve yurtdışı koleksiyonlarında eserleri bulunan sanatçı, atölyesinde (Üçüncü Göz Sanat Evi) çalışmalarını sürdürmektedir. Aynı zamanda kitap kapağı tasarımları da yapmaktadır. Karadeniz Plastik Sanatlar Yönetim Kurulu üyesi olan sanatçının Trabzon'da altı kişisel sergisi ve yirmi beşin üzerinde çeşitli illerde karma sergisi bulunmaktadır. Beş sanat fuarında da yer almıştır. Ayrıca Trabzon Yıldızlı İlköğretim Okulu'nda görevine devam etmektedir. Sanatçının bu kadar geniş bir sergi ve etkinlik geçmişi ile sanatseverlere ve öğrencilere katkı sağladığı görülmektedir.

Geri