AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aryildiz Turk mali mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Aryıldız Türk malı mı?​

Aryıldız Olimpos Tencere Set 10 Parca 18/10 Bırıncı Kalıte Paslanmaz Celıkten Imal Edılmıs 50 Yıl Garantılı 0 Turk Malı Tencere Setı.
Aryıldız kimin markası?
Ar-Yıldız’ın kurucusu Artin Yıldız da halen şirkette yüzde 25 paya sahip ve yönetim kurulu üyesi olarak yola devam ediyor. 1948’de Tahtakale’de başlayan şirketin hikayesi ise 1960’ların başından itibaren paslanmaz çelik üretimine kaymış ve Bayrampaşa’da daha büyük bir imalathane geçilmiş.

Tabanı tırtıklı tencere ne işe yarar?​

Kapakları iyi kapandığından ısı kaybı fazla olmaz, tabanına eklenen kaplamayla sıcaklığı tutar ve geç soğur.
Ar Yıldız kaç yılında kuruldu?
1948 yılında kurulan Ar Yıldız; ilk üretimine Sağmalcılar Ayvalıdere mevkiinde 300 m2’lik binada başlamış olup 1972 yılında ise artan talepleri karşılamak için Sefaköy’de E-5 karayolu üzerinde 8500 m2’lik mekâna geçerek fabrikasyon üretime geçmiştir.
Kilit grubun doğru yönetim biçimi, aldığı doğru kararlar ve ticaret etiğiyle bugünlere gelen AR-YILDIZ markası 49.300 m2si kapalı alan olmak üzere toplam 72.000 m2lik üretim üssü olan Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesindeki fabrikasında halen üretime devam eden marka yenilik ve inovasyona önem veren kimliğinden asla …
En sağlıklı tava tencere hangisi?
Uzmanlar en sağlıklı tencerenin çelikten, camdan ve topraktan yapılan tencere, tava olduğunu bildirmektedir.” Prof. Dr. Canan Karatay, Karatay Diyeti kitabında ” Yemeklerin pişirirken cam, çelik veya emaye tencerelerde, tepsilerde pişirmeyi öneriyor ve alüminyum ve teflon tencerelerden uzak durmayı tavsiye ediyor!”

Ar Yıldız nasıl bir marka?​

Aryıldız Tencere Setleri ve Kullanım Alanları Birbirinden kaliteli tasarımlarıyla evinizde fark yaratan başarılı marka, seçkin mutfak gereçleriyle de adından sıklıkla söz ettiriyor. Sevilen firmanın en gözde ürünleri arasında ise yüksek kaliteye ve kapasiteye sahip tencere seçenekleri başı çekiyor.

Geri