AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Arsen Gürzap

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek bölümünü bitirdi ve Ankara Devlet Tiyatrosunda oyunculuğa başladı. 1987 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosuna tayin oldu. Halen aynı kurumda oyuncu ve yönetmen olarak çalışmaktadır. Devlet Tiyatrosu, İstanbul Şehir Tiyatrosu’nda altmışı aşkın oyunda rol aldı ve ve yönetmenlik yaptı.
Tiyatro İstanbul’da İdeal Bir Koca ve Tuhaf Bir Çift oyunlarında oynadı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nün kuruluşunda yer aldı ve fonetik, oyunculuk dersleri erdi.
Arsen Gürzap, 1990 yılına doğru, etkileyici, güzel konuşma ve insan ilişkileri konusunda eğitim veren Dialog adlı okulun kurucu kadrosunda yer aldı. 11 yılda yaklaşık 7500 kişiye eğitim veren bu kurumda eğitmen olarak ders vermektedir.
Arsen Gürzap, Türkçe ve konuşma konularında pek çok konferans verdi, çeşitli televizyon ve radyo kanallarında bu konuyla ilgili söyleşiler yaptı.
Filmografisi
Sağır Oda – 2006 Kanlı Düğün – 2005 Bir İstanbul Masalı – 2003 Yıldızlar Gece Büyür – 1991 Tohum ve Toprak – 1982 O Kadın – 1982

Arsen Gürzap, Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Yüksek Bölümü'nü bitirdikten sonra Ankara Devlet Tiyatrosu'nda oyunculuk kariyerine başlamış ve daha sonra 1987 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya devam etmiştir. Bugün hala aynı kurumda hem oyuncu hem de yönetmen olarak görev yapmaktadır. İstanbul Şehir Tiyatrosu'nda 60'tan fazla oyunda rol almış ve yönetmenlik yapmıştır.

Ayrıca Arsen Gürzap, Tiyatro İstanbul' da "İdeal Bir Koca" ve "Tuhaf Bir Çift" gibi oyunlarda da yer almıştır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nün kuruluşunda yer almış ve burada fonetik ve oyunculuk dersleri vermiştir.

1990 yılına doğru, etkili iletişim ve güzel konuşma konularında eğitim veren Dialog adlı okulun kurucu kadrosunda yer almıştır. 11 yılda yaklaşık 7500 kişiye eğitim vermiş ve bu kurumda eğitmen olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Türkçe ve konuşma konularında birçok konferans vermiş, televizyon ve radyo programlarında konuşmalar yapmıştır.

Filmografisine baktığımızda ise "Sağır Oda" (2006), "Kanlı Düğün" (2005), "Bir İstanbul Masalı" (2003), "Yıldızlar Gece Büyür" (1991), "Tohum ve Toprak" (1982) ve "O Kadın" (1982) gibi önemli yapımlarda yer aldığını görüyoruz. Arsen Gürzap, tiyatro ve sinema alanındaki başarılı kariyeri ile tanınan saygın bir sanatçı olarak ön plana çıkmaktadır.

Geri