AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Arpacık Soğanlı Yahni (Tavşan Etli)

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Arpacık Soğanlı Yahni (Tavşan Etli) Tarifi İçin Malzemeler
Yarım parça tavşan eti
10-15 tane arpacık soğan
1 çorba kaşığı tereyağ
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 litre su
1 çorba kaşığı biber salçası
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı tuz

Arpacık Soğanlı Yahni (Tavşan Etli) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavşan etini haşlayalım (yaklaşık 1 saat)
Haşlandıktan sonra didelim.
Orta boy tencereye zeytinyağı ve tereyağını ekleyelim ( ben zeytinyağı kullanıyorum yemeklerime).
Soğanları kavuralım.
Üzerine salçaları ekleyelim ve didiklediğimiz tavşan etini de ekleyip haşladığımız suyu ve tuzunu ekleyip kaynatalım.
Kaynadıktan sonra özleşmesi için altını kısıp biraz daha kaynatalım yaklaşık (30 dk)
Arpacık Soğanlı Yahni (Tavşan Etli) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst