AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Arpa Şehriyeli Pilav Tarifi

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Arpa Şehriyeli Pilav Tarifi İçin Malzemeler
1 parça tavuk göğsü
2 adet kuru soğan
1 çay bardağı yarım sıvı yağ
1 adet kırmızı biber
2 adet yeşil biber
1 adet tavuk bulyon
1 paket arpa şehriye
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
5-6 su bardağı sıcak su

Arpa Şehriyeli Pilav Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuk göğüslerini doğruyoruz.
Tencereye sıvı yağ koyuyoruz.
Tavuk göğsü ekleyip 5 dakika kavuruyoruz.
Küp küp doğranmış soğan, biberler, karabiber, tuz ekliyoruz.
Biraz kavurup tavuk bulyon ekliyoruz.
Bir paket arpa şehriye ekliyoruz.
10 dakika kavuruyoruz.
Sıcak suyu üstüne döküyoruz.
Suyunu çekince altını kapatıyoruz.
Bir örtüye sarıp yarım saat dinlendiriyoruz. Afiyet olsun.
Arpa Şehriyeli Pilav Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst