AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Aromaterapi uzmani ne is yapar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Aromaterapi uzmanı ne iş yapar?​

Aromaterapi zihni, bedeni ve ruhu tedavi eden bütüncül bir terapidir. Köklerden, yapraklardan ve çiçeklerden damıtılmış yağlar kullanılarak yapılan uygulamalar fiziksel ve psikolojik sağlığı geliştirmeye yardımcı olmaktadır.

Aromaterapi eğitimi nasıl alınır?​

Aromaterapi Eğitimi Sertifikası Nasıl Alınır, Nasıl Kayıt Olunur? Aromaterapi Eğitimi Sertifikası alabilmek için öncelikle katılımcının ön kaydını yaptırması gerekmektedir. Ön kayıt onayından sonra ödeme yapılır. Ödeme yapıldığı gün Uzman Online Eğitim tarafından katılımcıya, Katılımcı Danışmanı atanır.
AIA sertifikası nedir?
AIA (Alliance of International Aromatherapists) yani Türkçesi ile Uluslararası Aromaterapistler Birliği, profesyonel ve ileri derece aromaterapi uygulayıcıları ile eğitmenleri için kapsamlı eğitim standartları oluşturan ve sürdüren Amerika menşeli, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur.
Aromaterapi eğitimi nedir?
Bu eğitimde 7 temel çakramızı, uyumlu, dengede ve dengesiz çalışma şekillerinde nelerle karşılaşabileceğimizi, aromaterapik uçucu yağlarla çakraların nasıl dengelenebileceğini, kokunun gücü ve aromaterapik yağların titreşimleri ile yoga çalışmalarımızı nasıl güçlendirebileceğimizi öğreneceğiz.

Aromaterapi gerçek mi?​

Aromaterapi, bilgi ve beceri ile uygulandığında güvenilir ve zararsız bir destekleyici tedavi şeklidir. Ancak, bazı bitki türlerinin yağlarının oldukça zehirli olduğu unutulmamalıdır.

Aromaterapi Eğitimi kimler alabilir?​

Bu aromaterapi eğitimi kimler için? Bu eğitim aromaterapi ile ilgilenen herkese açıktır. isteyen herkesi aromaterapi yolculuğuna davet ediyorum. Not: Eğitimde öğretilecek uygulamalar yetişkinler ve 6 yaş üstündeki çocuklara yöneliktir.
Naha sertifikası nasıl alınır?
NAHA üyelik işlemleri, NAHA’nın web sitesinden gerçekleştirilmektedir. NAHA yıllık üyelik bedeli, 2021 yılı için 75 USD’dır. Katılımcılar, HerbaFarm Akademi Katılım Belgesi’ni, NAHA web sitesine yükleyerek uluslararası geçerliliği olan NAHA Level 1 Aromaterapist Sertifikasını alabileceklerdir.
Naha sertifikası nedir?
Merkezi ABD’nde bulunan NAHA (The National Association for Holistic Aromatherapy); Aromaterapi Eğitimi’ne dünya çapında standart getirmeyi amaç edinmiş, binlerce üyesi olan bir dernektir. HerbaFarm Akademi NAHA Sertifikalı Aromaterapi Eğitimi vermeye yetkili Türkiye’deki tek okuldur.
Aromaterapi kimlere uygulanmamalıdır/uygulanamaz? Aromaterapi’nin, bebeklere, hamilelere ve alerjik bünyeye sahip insanlara uygulanmaması gerekir. Bu nedenle, Aromaterapist terapiye başlamadan önce, kişinin sağlık durumunu ve sağlık geçmişini içeren bir öngörüşme yapar.
Bir uçucu yağ difüzörü, havanızı güvenle tazelemek ve sağlık açısından faydalar sağlamak için en iyi seçimdir. Özellikle, saf ve kaliteli aromaterapi yağlar içerisinde yapay madde içermez, sağlığınız için faydaları vardır.
Fitoterapi belgesi nasıl alınır?
Fitoterapi Uzmanı Fitoterapist olabilmek için ilgili alanda eğitim almış olmak gerekir. Eczacılık bitirenler yüksek lisansını bu alanda yaparak uzman olabilirler. Aynı şekilde tıp alanında eğitim görenler, yüksek lisansını bu alanda yapabilirler. Ayrıca bu alanda Sağlık Bakanlığı onaylı sertifika programları da vardır.
Aromaterapi nedir pdf?
Aromaterapi tıbbi bitkilerin çiçek, yaprak, gövde gibi kısımlarından çok özel yöntemlerle izole edilen ve tedavi edici etkisi saptanmıĢ uçucu ve sabit yağları kontrollü kullanarak, fiziksel ve ruhsal sağlığın korunmasını ve güçlendirilmesini sağlayan bir tedavi yöntemidir.

Geri