AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Arnavut Ciğeri

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Materyaller
2 adet patates
300 gram ciğer
Un
Yağ
Tuz

Arnavut Ciğeri Tanımı Yapılışı

Patatesleri küp küp doğrayalım kızgın yağda kızartalım.
Patatesler kızarırken ciğerleri kuşbaşı büyüklüğünde doğrayalım.
Yıkayıp süzülmeye bırakalım.
Bir kabın içine unu ve tuzu alıp süzülen ciğerleri bulayalım.
Kızmış yağda karıştırarak kızartalım.
Dilediğiniz baharatları serpip servise sunabilirsiniz.
Afiyet olsun.

(ben yanına soğan salatası ve tavada domates yaptım sizlerde deneyebilirsiniz. ).
 
Geri
Üst