AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Arnavut Ciğeri Tarifi

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Materyaller
Ciğer
1 su bardağı un
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
İsteğe bağlı acı pul biber
Kızartmak İçin
Sıvı yağ

Arnavut Ciğeri Tanımı Yapılışı

Ciğeri küp küp kesin geniş bir tabağa koyun kağıt havlu ile fazla ıslaklığını alın.
Üzerine tuz, baharatları ekleyip güzelce karıştırın.
Sonra una bulayın ve fazlalık unları silkeleyin.
Sonra ciğerleri kızgın yağda kızartın afiyet olsun.
Ben yanına lavaş ekmeği, patates kızartması ve soğan salatası yaptım siz istek ettiğiniz üzere servis edebilirsiniz.
 
Geri
Üst