- Konu Yazar
Armuta nasıl ulaşabilirim?
Destek hattımızın çalışma saatleri haftanın 7 günü sabah 09:00 – 12:00 ve 13:00-14:00 arasındadır.[email protected]üzerinden ise bize her zaman ulaşabilirsiniz,[email protected]adresine gönderilen e-postalara 24 saat içinde geri dönüş yapılacaktır.Armut uygulamasında hangi hizmetler var?
YARDIM.Armut işi aldığımı nasıl anlarım?
Daha önce teklif verdiğim veya kazandığım işleri nereden görebilirim? HESABIM sayfandaki İŞLERİM bölümünden sana önerilen, teklif verdiğin, kazandığın ve gerçekleşen işlerini görüntüleyebilirsin.
Armut sahibi kim?
Yılda 3,5 milyonun üzerinde talep alan bir girişim yaratan Armut.com’un kurucusu Başak Taşpınar Değim ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunusunuz. Bunun yanında Koç’da MBA, ABD’de master yaptınız, Coco-Cola, Morgan Stanley, Nealsan ve Nevlon gibi şirketlerde çalıştınız.Armut com üyelik iptali nasıl yapılır?
Üyeliğinindeki kayıtlı olan e-posta adresini kullanarak[email protected]’a üyelik iptali için ulaşabilirsin. Üyeliğinde ( – ) veya ( + ) bakiyen yok ise (Bakiyeniz sıfır ise) e-posta’na istinaden üyelik iptali gerçekleşecektir.Armut uygulaması nasıl kullanılır?
Armut Hizmet Veren uygulamasını kullanıyorsan, SMS yerine uygulama üzerinden bildirim gönderiyoruz. Uygulama bildirimine tıklayarak veya SMS içindeki link üzerinden talep sayfasına ulaşabilir, talep detaylarını inceleyebilirsin. Yine bu sayfa üzerinden teklif verebilirsin.
Türkiye’nin en büyük online hizmet platformuyuz. Kaliteli ve güvenilir hizmet verenleri, hizmet almak isteyenlerle buluşturuyoruz. Bilgisayarın veya akıllı telefonunun üzerinden birkaç dokunuşla kaliteli hizmete kolayca ulaşmanı sağlıyoruz.
Armut bu işi ben kazandım ne demek?
Bu işi ben kazandım butonu, sen teklif verdikten 24 saat sonra aktif oluyor. Bu süre içinde talep sahibi istediği zaman seçim yapabilir. Dilersen 24 saat bekleyebilir, veya kazandığın işleri mail üzerinden bize bildirebilirsin.
Armut nasıl para kazanılır?
Gelen işler için önce para ödeyerek teklif veriyoruz fakat sonrasında karşıdaki kişiyi ikna için aradığımızda işi Armut.com’dan farklı piyasada başka birilerine verdiğini öğreniyoruz. Teklif için verdiğimiz komisyon havaya uçuyor. Armut.com bedavadan para kazanıyor.Erol değim kimdir?
armut.com’un co-founder’larından. diğeri eşi başak taşpınar değim. kendisinin webrazzi’de çıkmış güzel bir yazısı var. “e-ticaret firmaları amazon’la nasıl rekabet edebilir?” konusunda görüşlerini dile getirmiş. armut.com da hiçbir geliştirme yapmadan yurtdışını zorlayacaklarmış.Armut teklif vermek ücretli mi?
Armut’a üye olmak ve hizmet profili oluşturmak ücretsiz. Hizmet kalitesini koruyabilmek ve sadece ilgili hizmet verenlerin müşterilerle iletişime geçmesini sağlamak için teklif verme ücreti alınmakta.