AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Armağan Önal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Doğum Tarihi
1981

Ülke
Türkiye

1981 yılında Muğla/Datça’da doğdu. Lise 3. sınıfa kadar Datça’da eğitim gören Armağan Önal, liseyi 1998 yılında Ankara Kaya Beyazıtoğlu Lisesi’nde tamamlamıştır. Aynı yıl Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde lisans eğitimine başlamış, 2003 yılında bu bölümden mezun olmuştur.
2004 yılında Muğla kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başlamış, Burdur İli Ağlasun ilçesi ve Bursa İli Harmancık ilçeleri kaymakam vekilliği, Giresun İli Alucra ilçesi ve Van İli Çaldıran ilçelerinde kaymakamlık ve Gümüşhane Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş, İngiltere’nin Southampton ve Manchester Üniversitelerinde 9 ay süreyle İngilizce ve Yönetim Bilimi eğitimi almıştır.
İçişleri Bakanlığı’nın 2013/463 sayılı kararnamesi ile Aksaray Vali yardımcısı olarak atanmıştır.
Hâkim Burcu YILMAZ ÖNAL ile evli olup bir kız çocuk babasıdır.

Armağan Önal, 1981 yılında Muğla'nın Datça ilçesinde dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına Datça'da başlayan Önal, lise eğitimini 1998 yılında Ankara Kaya Beyazıtoğlu Lisesi'nde tamamlamıştır. Aynı yıl Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde lisans eğitimine başlayan Armağan Önal, 2003 yılında bu bölümden mezun olmuştur.

Meslek hayatına 2004 yılında Muğla Kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğinde başlayan Armağan Önal, Burdur İli Ağlasun İlçesi ve Bursa İli Harmancık İlçesi'nde kaymakam vekilliği, Giresun İli Alucra İlçesi ve Van İli Çaldıran İlçesi'nde kaymakamlık görevlerinde bulunmuştur. Ayrıca Gümüşhane Vali Yardımcılığı görevini de üstlenmiştir. İngiltere'nin Southampton ve Manchester Üniversitelerinde 9 ay süreyle İngilizce ve Yönetim Bilimi eğitimi almıştır.

İçişleri Bakanlığı'nın 2013/463 sayılı kararnamesiyle Aksaray Vali Yardımcısı olarak atanmıştır. Armağan Önal, hâkim olan Burcu Yılmaz Önal ile evlidir ve bir kız çocuğu babasıdır. Hayatı ve mesleki kariyeriyle ilgili başarılı bir profil çizen Armağan Önal, kamu yönetimi alanında önemli görevler üstlenmiştir.

Geri