AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Armağan Çağlayan Resimleri

haberci

Yeni Üye
08041966 tarihinde İstanbul'da doğdu Çocukluğu ve gençliği Hereke'de geçti Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ’nde, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Milletlerarası İlişkiler bölümünde tamamladıktan sonradan yeniden aynı üniversitede İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Anabilim Dalı ’nda doktora programına başladıAvukatlık stajını Kocaeli barosunda tamamladıktan sonradan avukatlığı bırakıp İstanbul ’a geldi
*

Bu bilgiler ışığında 08041966 tarihinde İstanbul’da doğan Armağan Çağlayan, çocukluğunu ve gençliğini Hereke’de geçirmiştir. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlamış ve yüksek lisans eğitimini de aynı üniversitenin Milletlerarası İlişkiler bölümünde almıştır. Daha sonra tekrar İstanbul Üniversitesi’nde İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Anabilim Dalı’nda doktora programına başlamıştır. Avukatlık stajını Kocaeli Barosu'nda tamamladıktan sonra avukatlık mesleğini bırakıp tekrar İstanbul'a gelmiştir. Bu bilgiler ışığında Armağan Çağlayan'ın eğitim hayatı ve mesleki geçmişi hakkında belirli başlıklar verilmiştir. Henüz daha detaylı bilgi ve resim talebiniz olursa memnuniyetle yardımcı olurum.

Geri