AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Arkadaşlar Bilgisayar Tüketim Satış

haberci

Yeni Üye
Türkiyede Satılan Toplam Masaüstü Pc Sayısı 2010 Yılında

Notebooklarda 2010 Yılında

17 İnç Monitör Lcd

17 İnç Tüplü Monitör Her İki Monötrün Güç Tüketimi

Standart Bir Pc İçin Güç Tüketimi Kaç Walttur

Standar Bir Pc İçin Bekleme Hazırda Bekletme Güç Tüketimi

Ülkenin Yıllık Güç Tüketimi

Bunlardan Bana Bulabilen Varmı Hepsini Bulamassanızda Bana Yardım Etseniz Lütfen Arkadaşlar +++++++++repler++++++++

Tabii ki size yardımcı olabilirim.

1. Türkiye'de Satılan Toplam Masaüstü PC Sayısı 2010 yılında: Maalesef doğrudan bu veriyi bulamadım ancak TÜİK'in (Türkiye İstatistik Kurumu) resmi web sitesinde veya benzer kuruluşların yayınlarından bu bilgiye ulaşabilirsiniz.

2. Notebook'larda 2010 Yılında: Notebook satış verilerine de yine TÜİK veya benzer kaynaklardan ulaşabilirsiniz.

3. 17 İnç LCD Monitör Güç Tüketimi: Genellikle 17 inç LCD monitörler, ortalama olarak 20-30 Watt arasında güç tüketebilir.

4. 17 İnç Tüplü Monitör Güç Tüketimi: 17 inç tüplü monitörler daha yüksek güç tüketebilir, genellikle 40-80 Watt arasında olabilir.

5. Standart Bir PC İçin Güç Tüketimi: Standart bir masaüstü PC genellikle 200-500 Watt arası güç tüketebilir. Bu değer, PC'nin donanımına ve kullanım amacına bağlı olarak değişebilir.

6. Standart Bir PC İçin Bekleme/Hazırda Bekletme Güç Tüketimi: Standby modunda bir PC genellikle 2-10 Watt arasında güç tüketebilir.

7. Ülkenin Yıllık Güç Tüketimi: Ülkenin yıllık toplam güç tüketimi verisine de TÜİK veya Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu gibi kuruluşların resmi yayınlarından ulaşabilirsiniz.

Eğer daha detaylı bilgi ya da kaynak ihtiyacınız varsa lütfen belirtin, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Geri