Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Arkadasa ne yazilir?

Editör

Yeni Üye

Arkadaşa ne yazilir?​

Arkadaşa Hediye Notu Kısa Yanında kendim olduğum can arkadaşıma…” “Gerçek dostlar yıldızlar gibidir, karanlık çökünce ilk onlar ortaya çıkarlar. İyi günümde de kötü günümde de hep yanımda olan arkadaşıma…” “Gerçek arkadaş bulmak zordur, seninle olan arkadaşlığımızın daim olması dileğiyle.”

Ne güzel dost sözleri?​

Dostluk ve Arkadaşlık Sözleri
- İyi bir arkadaşı olanın aynaya ihtiyacı yoktur.
- Kaybetmeyi göze alamayacak kadar az dostum var.
- Gerçek arkadaşı olmamak, yalnızlığın en kötüsüdür.
- Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz.
- Arkadaşlık aşktan daha zordur, çünkü daha uzun sürer.

Arkadaşlarımız bizim için neden önemlidir?​

Arkadaşlarımız bizim için neden önemlidir?
Arkadaşlık Neden Önemlidir? Aidiyet duygusu, değer görme hissi kazanımına ve özgüveninin gelişimine yardım eder. Aynı dönemi ve aynı sorunları paylaşan insanlarla birlikte ol- mak güven ve rahatlık hissi verir. Diğerlerinin yaşantıları onlar için önemli bir bilgi kaynağıdır.

Arkadaşa nasıl iltifat edilir?​

Arkadaşa nasıl iltifat edilir?
Arkadaşa İltifat
- “Senin olduğun her yere güneş doğuyor canım arkadaşım.”
- “Sen tanıdığım herkesten ve bildiğim her şeyden çok daha eğlencelisin.”
- “İnsanların içinde bulunan iyiliği ortaya çıkarmanı çok seviyorum.”
- “Her gün bir önceki günden daha genç görünüyorsun gözüme.”
- “Bu renk tam senin rengin, harika olmuşsun!”

Gerçek dost kimdir sözleri?​

Gerçek dost ilk gözyaşını görür, ikinciyi yakalar, üçüncüyü durdurur. İyi güne aldanıp dostlarım var sanırsın. Unutma, gerçek dostu kötü günde tanırsın. Dost gerçekleri düşman işine geleni deli ağzına geleni aşık içinden geçeni söylermiş.

Dostluk ne demek sözleri?​

Dostluk ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve dostun için ateşe atılmaksa dünya durana dek dostumsun. Dostluk çukurda birikеn yağmur suyu dеğil ki günеş vurunca kurusun. Bizim dostluğumuz dеniz misali buharlaşsa da yağmur misali gеri dönеr iyi ki varsın.

Arkadaşlarımız neden değerlidir?​

Arkadaşlarımız neden değerlidir?
Arkadaşlar, stresle başa çıkmamıza, bizi güçlü tutan daha iyi yaşam tarzı seçimleri yapmamıza ve sağlık sorunları ve hastalıklardan daha hızlı kurtulmamıza yardımcı olur. Arkadaşlık, ruh sağlığımız için de aynı derecede önemlidir.

Yıllık yazısı nedir?​

Yıllık yazısı nedir?
lisenin son senesinde yillar sonra okununca gozler dolsun diye bazi sevilen arkadaslara yazilan ve yazdirilan genelde buraya veda etmiyorum cunku kimse bir yere gitmior gibi kliselerle doldurulan yazilar.

Kız Kankaya nasıl iltifat edilir?​

Kankaya İltifat Sözleri
- Şanslıyım çünkü ne yaparsam yapayım, ne olursa olsun, benimle olacak bir kankam var.
- Kankam sen bu kirli dünyada balkonunda çiçekler açan bir ev gibisin.
- Yüzümdeki tebessümün sebebi sensin kanka.
- İyi ki dememin en büyük sebebi sensin biricik dostum.
- Hayat içinde güzellikler barındırır.

Birine nasıl iltifat edebilirim?​

İltifat Etmenin Adabı: Söylediğiniz Kişiyi İstemsizce Gülümsetmeyi Başaracak 14 Cümle
- Bende daha iyi biri olma isteği uyandırıyorsun.
- Bana her zaman ihtiyacım olan tavsiyeleri veriyorsun.
- 3. Dünya çığırından çıktığında gelip sığınmak istediğim yegane insansın.
- Nazik ve ince biri nasıl olunur bana sen gösterdin.

Arkadaşa hediye notlarına dair verdiğiniz örnekler duygusal ve anlamlı mesajlar içeriyor. Arkadaşlarına karşı olan sevgi ve değeri ifade etmek için bu tür notlar çok önemlidir ve karşınızdaki kişiyi mutlu etmek için güzel bir yoldur. Gerçek dostluk sözlerine gelince, dostluğun önemini ve değerini vurgulayan güzel cümleler bulunuyor. Dostluk gerçekten hayatımızda çok değerli bir yer tutar ve sağlam dostluklar insanı hayatta çok daha güçlü kılar.

Arkadaşlarla paylaşılan anıların değerli olması, dostlukların insan hayatında sağladığı faydaların zenginliği ve duygusal destek açısından arkadaşların öneminin çok büyük olduğunu gösteriyor. Arkadaşlarımızla beraber olmak, birlikte güzel anılar biriktirmek ve karşılıklı destek sağlamak hem ruhsal hem de fiziksel sağlığımızı olumlu yönde etkiler.

Arkadaşa iltifat etmek de dostluk ilişkilerini güçlendiren önemli bir unsurdur. Güzel sözlerle karşınızdaki kişiye değer verdiğinizi ve onunla gurur duyduğunuzu ifade edebilirsiniz. İltifatlar insanın moralini yükseltir ve karşılıklı ilişkilerin daha sağlam temellere oturmasını sağlar.

Son olarak, birine iltifat etmek istediğinizde içten ve samimi olmanız çok önemlidir. Karşınızdaki kişiye özel ve dikkat çekici bir şekilde iltifatlarda bulunarak onun mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. İltifatlar insanlar arasındaki bağı güçlendirir ve karşılıklı sevgi ve saygıyı arttırır.

Eğer arkadaşlarınıza ya da sevdiklerinize güzel ve anlamlı mesajlar iletmek isterseniz, yazdığınız mesajlardaki duyguları ve içtenliği koruyarak onlara olan sevginizi ifade edebilirsiniz. Dostluklarınızı ve ilişkilerinizi daha da güçlendirebilecek güzel sözler her zaman değerlidir.

Geri