AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Arka sıradakiler yalnızım yine tek başıma şarkısı

haberci

Yeni Üye
Arka sıradakiler tovbemi bozdum şarkısı
Yalnızım yine tek başıma
Ruzgar olsan da esmezsin bana
Neden yoksun, nicin yoksun, niye gittin
Ben ne yaptım sana, hak etmedim bunları,
Sen suclusun
Tovbemi bozdum
Adını anmak icin
Tovbemi bozdum
Senin olmak icin
Tovbemi bozdu o siyah gozlerin,
Tovbemi bozdum
Affet yarabbim
Dokunamadım korktum eşyalara
Tozları ucuşmasın bir daha
Kokun sinmiş sanki her yana
Cektim icime ah cektim bir daha
Tovbemi bozdum
Adını anmak icin
Tovbemi bozdum
Senin olmak icin
Tovbemi bozdu o siyah gozlerin,
Tovbemi bozdum
Affet sevgilim

Bu şarkı sözleri duygusal bir hikayeye işaret ediyor, aşk acısı, pişmanlık ve özlem konularını işliyor. Şarkıda, bir ilişkide yaşanan ayrılık sonrası duygular ve yaşanan pişmanlıklar anlatılıyor. İlahi bir güce yönelme ve affetme isteği de şarkının önemli bir teması gibi görünüyor.

Şarkıda geçen "Tovbemi bozdum" ifadesi, genellikle bir pişmanlık belirtisi olarak kullanılan bir deyimdir. Sanatçı, karşıdaki kişiye veya tanrıya yönelerek yaptığı hatalar için özür dilerken, onlara geri dönmek isteğini anlatmaktadır.

Şarkının nakarat kısmındaki "Tovbemi bozdum, Adını anmak icin / Tovbemi bozdum, Senin olmak icin / Tovbemi bozdu o siyah gozlerin" ifadeleri, geçmişte yapılan hataların farkına varma, ayrılıktan sonra yaşanan özlem ve tekrar bir araya gelme isteğini vurgulamaktadır.

Duyguların derinliklerine inen ve insanın iç dünyasındaki karmaşayı yansıtan bu tür şarkılar, dinleyiciye kendini ifade etme, rahatlama ve hatta teselli bulma fırsatı sunar. Bu tür şarkılar genellikle duygusal anlam yüksek, içe dönük ve hüzünlü melodilerle birleşir.

Şarkının sözleriyle birlikte melodisi de duygusal bir yansıma sunarak dinleyicinin içindeki duygulara dokunmayı amaçlar. Bu tür şarkılar, duygusal anlamda terapi gibi etki yapabilir, dinleyiciyi derin düşüncelere sevk edebilir.