Arka planda calisan uygulamalar nasil acilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Arka planda çalışan uygulamalar nasıl açılır?​

Arka plan verilerini açma
- Cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın.
- Ağ ve internet’e dokunun.
- Veri kullanımı Veri tasarrufu’na dokunun.
- Veri tasarrufu kapalıysa başka bir işlem yapmanız gerekmez.
- Sınırsız veri erişimi’ne dokunun.
- Aşağı kaydırıp Google Play Store.
- Etkinleştirmek istediğiniz uygulamaya veya hizmete dokunun.
Arka plan verisi kısıtlama ne demek?
Arka Planda Veri Kullanımını Sınırlayın Cihazınızda sahip olduğunuz bazı uygulamaların -örneğin; notlar, basit oyunlar- arka planda veri indirmesine hiç mi hiç gerek yok. Bu uygulamaların arkaplanda veri indirmesini kısıtlayarak gereksiz internet kullanımını önemli ölçüde azaltabilirsiniz.

Tüm uygulamalar nasıl kapatılır?​

Bir uygulamayı kapatma: Alttan yukarı doğru kaydırın, basılı tutup bırakın. Sonra uygulamada yukarı doğru kaydırın. Tüm uygulamaları kapatma: Alttan yukarı doğru kaydırın, basılı tutup bırakın. Soldan sağa doğru kaydırın.
Telefonda kısıtlanmamış veri ne demek?
Bazı uygulamalar ve hizmetler, kullanmadığınız zamanlarda bile arka planda çalışmasına izin vermediğiniz sürece beklendiği gibi çalışmaz. Uygulamaların mobil veri kullanarak arka planda çalışmasına izin vermek için bu uygulamalara ait “Kısıtlanmamış veri” ayarını açabilirsiniz.
Gerideki görünüm. Önemsiz, değersiz bir durumda olma.
Arka planda çalışan uygulamalar nerede?
Adım #1: Telefonunuzun Ayarlar kısmından “Geliştirici Seçenekleri”ne girin. Adım #2: Açılan pencerede “Çalışan Servisler” kısmına girin. Adım #3: Açılan yeni menü ve listede arka planda çalışan uygulamaları göreceksiniz.

Bir uygulama nasıl kapatılır?​

Uygulamaları kapatma Bir uygulamayı kapatma: Alttan yukarı doğru kaydırın, basılı tutup bırakın. Sonra uygulamada yukarı doğru kaydırın. Tüm uygulamaları kapatma: Alttan yukarı doğru kaydırın, basılı tutup bırakın. Soldan sağa doğru kaydırın.

Geri