AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Arete anlami nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Arete anlamı nedir?​

areté, antik yunanın ilk zamanlarında ortaya çıkmış, kişinin potansiyelini tamamen kullanması anlamına gelmektedir. bu bağlamda “mükemmellik” olarak tercüme edilebilmektedir.
Artın türkçesi ne demek?
sanat eseri. sanat eserleri (mimarî hariç).
Arete nedir Antik Yunan?
Antik Yunan’da bir şeyin yetkinliği anlamına gelirdi erdem. Kendine uygun olan işi yapana, kendine özgü işlevi yerine getirene Arete’si olan, yani yetkin olan, erdemli insan denirdi.

Arete kimdir?​

Yunan mitolojisinde, Arete ( /əˈriːtiː/ ; Antik Yunanca “dua edilen kadın” anlamına gelir) Skherie Adası’nın kraliçesidir. Alkinoos’un karısı ve Nausikaa ile Laodamas ‘ın annesidir.
Lesson türkçesi ne demek?
Lesson kelimesinin Türkçe karşılığı derstir.
Bored Türkçe anlamı ne demek?
i am bored teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı Sıkıldım ve ne yapacağımı bilmiyorum. – I’m bored and don’t know what to do.
ARETE projesi, pilot uygulama aracılığıyla hem profesyonel hem de özel bağlamlarda eğitimde değerlendirilen artırılmış gerçeklik (AR) teknolojileri içindeki çok kullanıcılı etkileşimler yoluyla, hem endüstride hem de akademide Avrupa ülkeleri çapında etkileşimli teknolojiler çabasını desteklemeyi amaçlamaktadır.
At the lesson ne demek?
Ders sırasında uykuya daldım. He was asleep during the lesson. O ders sırasında uyuyordu.
Have Lessons ne demek Türkçe?
-I have a lesson. Affedersin.

Sleepy türkçesi ne demek?​

sleepy teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı Uykulu olduğum için, uyumaya gittim. – Since I was sleepy, I went to sleep.
Let’s read a book türkçesi ne demek?
Let’s read a book. Kitap okuyalım.
Bored türkçe anlamı ne demek?

Let’s Sing a song türkçesi ne demek?​

Let’s sing a song. Şarkı söyleyelim. Hadi bir şarkı söyleyelim.

Geri