AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ardahan Omre Bedel Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Ardahan Omre Bedel Şarkı Sozleri
Ardahan Omre Bedel
Sana aşkımı anlatamam ki
Anlatsam bile anlamazsın ki
Oyle cok seviyorum ki seni
Aşığım inan deliler gibi
Bir guluşun bir omre bedel
Kalmaz bende ne huzun ne keder
O bakışın yakar beni
Deli eder bu hislerimi
Her gunumun bir anlamı var
Sen yanımda olunca yar
Bitmek bilmez bende sevgin
Sen gulunce kalbim carpar
Sana aşkımı anlatamam ki
Anlatsam bile anlamazsın ki
Oyle cok seviyorum ki seni
Aşığım inan deliler gibi

Şarkı sözü paylaşımınız için teşekkür ederim! "Ardahan Omre Bedel" şarkısının duygusal ve romantik bir hava yarattığı kesinlikle hissediliyor. Şarkının sözleri, derin duyguların ve tutkunun vurgusunu yapıyor. Aşkın tarifsizliği ve anlatılamayan derinlikleri üzerine güzel bir anlatımı var.

Şarkıda sevilen kişiye duyulan tutku, aşk ve özlem oldukça etkileyici bir şekilde aktarılmış. Bu duyguların ne denli yoğun ve derin olduğu vurgulanarak, sevgilinin bir tebessümünün yaşamın ne kadar değerli olduğunu anlatıyor.

Aşkın dil ile anlatılamayacak kadar büyük bir duygu olduğu vurgulanırken, şarkının melodisiyle birlikte dinleyiciye duygusal bir yolculuk sunuyor. Bu tür şarkılar, dinleyenlerde duygusal bir etki yaratıp, sevgiyi ve aşkı daha derinden hissettirebiliyor.

Bu tür romantik ve duygusal şarkıların insanı duygusal anlamda etkileyerek içsel bir yolculuğa çıkardığı düşünüldüğünde, "Ardahan Omre Bedel" şarkısının da dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkardığı söylenebilir. Bu tür şarkılar, aşkın ve duyguların gücünü hissettirerek dinleyicileri etkileyici bir atmosfere sürükleyebilir.

Geri