AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Arda Kuralin bahsettigi Sarp kim?

Editör

Yeni Üye

Arda Kuralın bahsettiği Sarp kim?​

Uzun süredir psikolojik sorunlarıyla mücadele eden Arda Kural, zor günleri geride bıraktı.Bir magazin programına konuk olan Arda Kural, bu süreçte yaşadıklarını, kırılma noktasını ve eski rol arkadaşı Sarp Levendoğlu’ndan bahsetti.

Emret Komutanım Kadri kimdir?​

Erler ve Erbaşlar
Oyuncu | Oynadığı Karakter | Görevi / Lakabı
Dost Elver | Kadri Sakaoğlu | Berber
Umut Oğuz | Korhan Yeşildere | Kibarcık
Can Kahraman | Arif Balkan | Mirza
Mustafa Üstündağ | Sadullah Bilir | Sado

Emret Komutanım 2022 Hangi Kanalda?​

Emret Komutanım 2022 Hangi Kanalda?
Aksu Tv | EMRET KOMUTANIM.

Arda Kural namaz kılıyor mu?​

Arda Kural namaz kılıyor mu?
Namaz kılmaya başlamış, İslam’ı öğrenmeye kendini verdikçe sektörden uzaklaşmış Emret Komutanım döneminde çekimler sırasında namaz kılmaya başladığını, kendini İslam’a adadıkça da sektörden uzaklaşma isteği duyduğunu itiraf eden Kural, şunları söyledi: “Çok iyiyim. İçimdeki ve kafamdaki bütün düşünceleri çözdüm.

Arda Kural Kimdir Hayatı?​

12 Nisan 1980’de Yalova’da doğan Arda Kural sinema ve dizi oyuncusudur. Yalova Endüstri Meslek Lisesi’nde kimya okudu. 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı. 1999’da kendi kurduğu Tiyatro Roman Tiyatrosu’nda profesyonelliğe adım attı.

Yıldız Asyalı Arda Kural için ne dedi?​

Yıldız Asyalı ve Arda Kural, yıllarca yaşadıklarından dolayı bir daha bir araya gelemeyeceklerini söyledi. Canlı yayında espri yapan Asyalı, “Arda beni düğününe çağırsın ben de keman çalayım. Ama benim için bütçe önemli tabii” dedi.

Emret Komutanım Alev Hemşire neden ayrıldı?​

Emret Komutanım Alev Hemşire neden ayrıldı?
10 Kasım 2005 – 16:33 | Güncelleme: 3 Mayıs 2020 – 15:14. Şebnem Scheffer, Şenol İpek’le yaşadığı sorunlar nedeniyle “Emret Komutanım”daki rolünü daha fazla sürdüremedi… Şebnem’in ayrılmasının ardından Alev hemşire rolünü Sinemis Candemir oynayacak…

Emret Komutanım Liz kimdir?​

Emret Komutanım Liz kimdir?
Bir döneme damga vuran “Emret Komutanım” dizisinde Hamza’nın Amerikalı aşkı “Liz” karakterini canlandıran ünlü oyuncu Sanem Balcı, uzun süredir gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Oğluyla mutlu bir hayat yaşayan Balcı, sosyal medya hesabından sevenleriyle iletişimine ise devam ediyor.

Arda Kural şu an kaç yaşında?​

42 yaşında (12 Nisan 1980)Arda Kural / Yaş

Arda Kural olayi ne?​

Asyalı ile ilişkisinden bahsederken uğradığı ihaneti itiraf eden Kural, “Yıldız beni aldattı, acı verici bir olaydı. Öğrendiğimde kalbimin ağrıdığını hissettim” dedi. Emret Komutanım dizisindeki rolüyle tanınan ve uzun süredir psikolojik sorunlarıyla mücadele eden Arda Kural, zor günleri geride bıraktı.

Arda Kural hic evlendi mi?​

Arda Kural hic evlendi mi?
Ekranlarda yer aldığı dönemde ‘Yerli Leonardo Di Caprio’ olarak anılan Arda Kural, 23 yaşında başından bir evlilik geçtiğini ifade etmiş ve sevenlerini şaşırtmıştı. Kural sözlerini şöyle sürdürmüştü: “Evlendiğim kişinin 7 yaşında bir kızı vardı.

Yıldız Asyalı Arda Kural ne zaman sevgili oldu?​

Yıldız Asyalı Arda Kural ne zaman sevgili oldu?
1998’de tutkulu bir aşk yaşayan Arda Kural ile Yıldız Asyalı, 24 yıl sonra bir araya geldi. Yıldız, kendisini izlemeye gelen Arda için “Kimler Geldi Kimler Geçti” şarkısını okudu.

Emret Komutanım Ferit Diziden neden ayrıldı?​

Nedenini ise şu sözlerle açıkladı: “Mustafa Altıoklar dizide beni öne geçirmek istiyordu. Sarp kıskanıyordu. Beni o dönem çekemediklerini düşünüyorum.

Gökhan Sırım kimdir?​

Tiyatro, sinema ve dizi Film oyuncusu Ferdi Kurtuldu, 1980 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.Görüntü Sanatları Tiyatro Okulu mezunu. Ferdi Kurtuldu, 2003 yılından itibaren birçok projede yer aldı. 2005 ve 2006 yıllarında yer aldığı Emret Komutanım dizi serisinde hayat verdiği Jumbo Gökhan karakteriyle tanındı.

Emret Komutanım ne zaman bitti?​

Emret Komutanım ne zaman bitti?
Emret Komutanım 23 Haziran 2005-Nisan 2007 tarihleri arasında her perşembe akşamı Show TV’de yayınlanmıştır. 30 Nisan 2007 tarihinde Kanal 1’de yeniden başlamış ve 95. bölümüyle yayından kaldırılmıştır.

Arda Kural hangi hastanede?​

Arda Kural hangi hastanede?
Bir dönem psikoz teşhisi konulan ve uzun yıllar hastalıkla mücadele eden Kural, 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördü. ‘Yerli Leonardo DiCaprio’ olarak anılan Arda Kural, ‘2. Sayfa’ programına konuk oldu ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Terliksi Vedat kimdir?​

Ufuk Özkan hayatı Ufuk Özkan, 1975 doğumludur. Emret Komutanım adlı dizide canlandırdığı Terliksi Vedat Yemişçi karakteriyle hafızalara kazınan Ufuk Özkan’ın hayatıyla ilgili bilgiler merak ediliyor.

Yüksel Güçlü oyuncu kimdir?​

dizide tahir yüzbaşı rolünü canlandıran yüksel güçlü gerçekten eski bir askerdir. yanlış hatırlamıyorsam üsteğmen idi. instagram hesabında da eski askerlik günlerinden resimler paylaştığı postlar mevcut. bu sebeple olsa gerek ki dizideki en gerçekçi rütbeli asker rolünü kendisi canlandırmayı başarmıştır.

Arda Kuralın olayı ne?​

Arda Kuralın olayı ne?

Arda Kural ne tedavisi gördü?​

Arda Kural ne tedavisi gördü?
2017 yılında Psikonevroz teşhisi konulan ve bir süre tedavi gördü. Sağlığına kavuşmasının ardından Arda Kural, “Ben şöhreti kaldıramamış biri değilim sadece şöhretin mecbur bıraktığı şeyler var onları kaldıramadım.

Emret Komutanım dizisi hangi kanalda?​

KanaltürkEmret Komutanım / Kanal
Ekranlarda yer aldığı dönemde ‘Yerli Leonardo Di Caprio’ olarak anılan Arda Kural, 23 yaşında başından bir evlilik geçtiğini ifade etmiş ve sevenlerini şaşırtmıştı. Kural sözlerini şöyle sürdürmüştü: “Evlendiğim kişinin 7 yaşında bir kızı vardı. Ona babalık etmek istedim.

Yıldız Ardayı aldattı mı?​

Öğrendiğimde kalbimin ağrıdığını hissettim” dedi. 24 yıl önce ‘Eyvah Kızım Büyüdü’ dizisinde birlikte rol aldığı ve büyük aşk yaşadığı Yıldız Asyalı ile ilişkisinden bahseden Arda Kural şunları söyledi: “Yıldız beni aldattı. Acı verici bir olaydı ama ben kadınları suçlamam.

Arda Kural, Türk oyuncu ve sinema oyuncusudur. 12 Nisan 1980 tarihinde Yalova'da doğmuştur. Sinema ve dizi oyunculuğu dışında tiyatro alanında da çalışmalar yapmıştır. Arda Kural, uzun süredir psikolojik sorunlarla mücadele etmiştir ancak zor günleri geride bırakmıştır.

Yıldız Asyalı ile uzun yıllar süren ilişkisinden dolayı büyük bir aşk acısı çektiğini söylemiştir. Ayrıca Yıldız Asyalı'nın kendisini aldattığını belirtmiş ve bu durumun kendisine acı verici olduğunu ifade etmiştir.

Arda Kural'ın hayatında önemli bir dönüm noktası olarak namaza başladığı ve İslam'ı öğrenmeye kendini verdiği dönemi de hatırlamak önemlidir. Bu sürecin onun için sektörden uzaklaşma isteği doğurduğunu söylemiştir.

Ayrıca Arda Kural'ın 2017 yılında psikonevroz teşhisi konularak tedavi gördüğünü ve sağlığına kavuştuğunu belirtmek doğru olacaktır.

Arda Kural'ın oyunculuk kariyerinde "Emret Komutanım" dizisindeki performansıyla da tanınmaktadır. Bu dizideki rol arkadaşları arasında Sarp Levendoğlu da bulunmaktadır. Arda Kural'ın hayatıyla ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için detaylı araştırmalar yapabilirsiniz.

Eğer daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, sormaktan çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri