Arda Kural sizofren mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Arda Kural şizofren mi?​

Şizofreni hastası olduğu belirtilen ünlü oyuncu Arda Kural’ın tedavisi ile ilgili psikolog Fatma Fidan açıklamalarda bulundu. Fidan, şizofreni hastalarının ömür boyu ilaç kullanmak zorunda olduklarını söyledi.
Arda Kural neden depresyona girdi?
Arda Kural, Kubilay filmindeki 21.990 dolar alacağını alamadığından dolayı maddi çöküntüye girmişti.

Arda Kural hastalığı nedir?​

En son aldığı kilolarla gündeme gelen Arda Kural 2 ayda 14 kilo verdi. Habertürk’ten Aytekin Teker’e konuşan Arda Kural 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğünü ve kendisine psikoz teşhisi konduğunu söyledi.
Arda Kural iyileşti mi?
Arda Kural iyileşti mi? Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve geçirdiği sıkıntılı günleri geride bırakmayı başaran Arda Kural, eski günlerine geri dönmeye çalışıyor. “Yerli Leonardo DiCapro” lakaplı oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğraf sevenlerini mutlu etti.
Tutunamayanlar dizisiyle ekranlara geri dönen oyuncu Arda Kural, “Şizofren değilim. Psikonevroz ve anksiyete teşhisi konuldu. İnsanlar bir şeyleri abartmaya ya da başkalarının mutsuzluklarından beslenmeye bayılıyor” dedi.
Arda Kural kime aşıktı?
Arda Kural, geçtiğimiz akşam eski sevgilisi Yıldız Asyalı’yı sahne aldığı mekanda dinlemeye gitmişti. 24 yıl sonra görüşen ikili bugün 2. Sayfa’da karşı karşıya geldi. Yaşadıkları aşkı anlatan eski sevgililerin peş peşe gelen itirafları programa damga vurdu. Programa önce Yıldız Asyalı konuk oldu.

Arda Kural Yıldız Asyalı neden ayrildi?​

“SEVGİLİYKEN ARDA’NIN EVİNİ ARADIM TELEFONU NİŞANLISI AÇTI” İhaneti kabul eden Yıldız Asyalı ise “Benim bir travmam vardı. Arda’nın evini aradım bir kadın çıktı ve kim olduğunu sorduğumda da ‘Arda’nın nişanlısıyım’ dedi. Ben beraber olduğumuzu biliyordum. Sonra da bu ihanet oldu” dedi.
Arda Kural neden tedavi gördü?
Psikoz teşhisi konulmasının ardından uzun yıllar hastalıkla mücadele eden Kural, 20 gün de Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görmüştü. Melis Yaşar’ın sorularını yanıtlayan Arda Kural, o günlerde neler yaşadıklarını anlattı.

Arda Kural şu anda ne yapıyor?​

OyuncuSahne AktörüArda Kural/Meslekleri
Emret Komutanım Arda Kural neden ayrıldı?
Nedenini ise şu sözlerle açıkladı: “Mustafa Altıoklar dizide beni öne geçirmek istiyordu. Sarp kıskanıyordu. Beni o dönem çekemediklerini düşünüyorum.

Geri