AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Arda Kural kimi sevdi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Arda Kural kimi sevdi?​

Oyuncu Arda Kural ve ‘çocukluk aşkım’ dediği Yıldız Asyalı bir araya geldi. Kural’ın canlı yayında ‘Yıldız beni aldattı’ sözleri şoke etti. Arda Kural, geçtiğimiz akşam eski sevgilisi Yıldız Asyalı’yı sahne aldığı mekanda dinlemeye gitmişti. 24 yıl sonra görüşen ikili bugün 2. Sayfa’da karşı karşıya geldi.

Arda Kural Yıldız Asyalıyı aldattı mı?​

Yıllar önce aşk yaşadığı Yıldız Asyalı ile ilişkisinden bahseden Arda Kural şunları söyledi: “Yıldız beni aldattı. Acı verici bir olaydı ama ben kadınları suçlamam. Erkeklerin kadınlar üzerinde alıcı bir etkisi vardır.”
1998’de tutkulu bir aşk yaşayan Arda Kural ile Yıldız Asyalı, 24 yıl sonra bir araya geldi. Yıldız, kendisini izlemeye gelen Arda için “Kimler Geldi Kimler Geçti” şarkısını okudu.
Arda Kural neden bu hale geldi?
İçeriden nakit avans alan anne Kural borcunu ödeyemeyince Arda Kural devreye girerek o dönemde tanıdığı yapımcılardan yardım istedi. Kimse Arda Kural’a yardım eli uzatmayınca Arda Kural’ın psikolojisi bozuldu ve bu hale geldi.
Yıldız Asyalı ve Arda Kural neden ayrildi?
“SEVGİLİYKEN ARDA’NIN EVİNİ ARADIM TELEFONU NİŞANLISI AÇTI” İhaneti kabul eden Yıldız Asyalı ise “Benim bir travmam vardı. Arda’nın evini aradım bir kadın çıktı ve kim olduğunu sorduğumda da ‘Arda’nın nişanlısıyım’ dedi. Ben beraber olduğumuzu biliyordum. Sonra da bu ihanet oldu” dedi.

Yıldız Asyalı yaşı kaç?​

38 yaşında (26 Mayıs 1983)Yıldız Asyalı / Yaş

Arda Kural Yıldız Asyalı Sevgili mi?​

Sıkıntılı günleri atlatan ünlü oyuncu Arda Kural, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Yıldız Asyalı ile 24 yıl sonra bir araya gelmişti. Bugün de 2. Sayfa’nın canlı yayına konuk olan eski aşıklar Arda Kural ile Yıldız Asyalı’dan şoke eden aldatma itirafı geldi.
Şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu darbettiği gerekçesiyle üç ayrı suçtan toplam 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan oyuncu Ahmet Kural hakkında istinaf mahkemesine yapılan başvuru reddedildi. Böylece Ahmet Kural’ın cezası kesinleşmiş oldu.
Yıldız Asyalı eşi kimdir?
Emre VatanseverYıldız Asyalı / Eşi (e. 2015–2017)
Yıldız Asyalı boşanıyor mu?
Yıldız Asyalı ve Emre Vatansever, 2017 yılında boşandı. 30 Haziran 2020’de yönetmen Kerem Saka ile evlendi. Kerem Saka ile evliliği 30 gün sürdü ve ardından boşandılar.

Geri