AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Arda Kural iyilesti mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Arda Kural iyileşti mi?​

Arda Kural iyileşti mi? Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve geçirdiği sıkıntılı günleri geride bırakmayı başaran Arda Kural, eski günlerine geri dönmeye çalışıyor. “Yerli Leonardo DiCapro” lakaplı oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğraf sevenlerini mutlu etti.

Arda Kural aldattı mı?​

YILDIZ BENİ ALDATTI Araya giren Arda Kural, “Yıldız önce baktı çapkınlık mı yapıyorum diye… Sonra ciddi olduğumu anladı. Bir süre sonra Yıldız beni aldattı. Nedenleri de vardır tabii ama kadınları suçlamam.

Arda Kural şizofren mi?​

Arda Kural şizofren mi?
Şizofreni hastası olduğu belirtilen ünlü oyuncu Arda Kural’ın tedavisi ile ilgili psikolog Fatma Fidan açıklamalarda bulundu. Fidan, şizofreni hastalarının ömür boyu ilaç kullanmak zorunda olduklarını söyledi.

Ahmet Kural ve Burcu Kıratlı Neden Ayrıldı?​

Ahmet Kural’ın bilinen en uzun soluklu ilişkisi Kenan Erçetingöz’ün manevi kızı Burcu Kıratlı ile oldu. Ahmet Kural’ın adı 2014 yılında da şiddet olayına karışmıştı. Ahmet Kural’ın barda tartıştığı arkadaşı Naz Çekem’in parmağını kırdığı iddia edilmişti. Çekem, iddiayı doğrulamış ve ‘Çok üzgünüm.

Arda Kural neden bu hale geldi?​

İçeriden nakit avans alan anne Kural borcunu ödeyemeyince Arda Kural devreye girerek o dönemde tanıdığı yapımcılardan yardım istedi. Kimse Arda Kural’a yardım eli uzatmayınca Arda Kural’ın psikolojisi bozuldu ve bu hale geldi.

Arda Kural Yıldız Asyalı neden ayrildi?​

Arda Kural Yıldız Asyalı neden ayrildi?
“SEVGİLİYKEN ARDA’NIN EVİNİ ARADIM TELEFONU NİŞANLISI AÇTI” İhaneti kabul eden Yıldız Asyalı ise “Benim bir travmam vardı. Arda’nın evini aradım bir kadın çıktı ve kim olduğunu sorduğumda da ‘Arda’nın nişanlısıyım’ dedi. Ben beraber olduğumuzu biliyordum. Sonra da bu ihanet oldu” dedi.

Arda Kural kime benziyor?​

Ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio’ya inanılmaz derece benziyor oluşu herkesin dikkatini çekmişti.

Arda Kural’ın psikolojik rahatsızlığı nedir?​

En son aldığı kilolarla gündeme gelen Arda Kural 2 ayda 14 kilo verdi. Habertürk’ten Aytekin Teker’e konuşan Arda Kural 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğünü ve kendisine psikoz teşhisi konduğunu söyledi.

Arda Kural niye çöktü?​

Arda Kural niye çöktü?
Arda Kural, Kubilay filmindeki 21.990 dolar alacağını alamadığından dolayı maddi çöküntüye girmişti.

Ahmet Kural kimi dövdü?​

Ahmet Kural daha önce de bir mekanda tanıştığı kız arkadaşı Naz Çekem’i darp etmiş ve parmağını kırmıştı. Naz Çekem bunun üzerine dava açmıştı. Öte yandan Sıla’nın şiddet gördüğü haberleri duyan ünlü isimler Demet Akalın ve Gülben Ergen, Instagram hesaplarından Sıla’ya destek mesajları attı.

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl neden ayrıldı?​

İkinci kez evlenen ancak mutluluğu yakalayamayan çift, bugün tek celsede boşandı. Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, 1 Ocak 2019 tarihinde Amsterdam’da nikah masasına oturmuştu. Dokuz ay evli kalan çift, ani bir kararla boşanmış; ayrılığa Burcu Kıratlı’nın kıskançlık krizlerinin neden olduğu iddia edilmişti.

Emret Komutanım Arda Kural neden ayrıldı?​

Emret Komutanım Arda Kural neden ayrıldı?
Nedenini ise şu sözlerle açıkladı: “Mustafa Altıoklar dizide beni öne geçirmek istiyordu. Sarp kıskanıyordu. Beni o dönem çekemediklerini düşünüyorum.

Arda Kural neden hapse girdi?​

Şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu darbettiği gerekçesiyle üç ayrı suçtan toplam 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan oyuncu Ahmet Kural hakkında istinaf mahkemesine yapılan başvuru reddedildi. Böylece Ahmet Kural’ın cezası kesinleşmiş oldu.

Henüz konu hakkında net bir bilgi olmadığı için Arda Kural'ın iyileşip iyileşmediği konusunda kesin bir bilgiye sahip değilim. Ancak, eski sıkıntılı günlerini geride bırakmayı başaran ve sosyal medyada sevenlerini mutlu eden fotoğraflar paylaşan Arda Kural'ın eski günlerine dönmeye çalıştığı belirtiliyor.

Arda Kural'ın şizofren olduğu iddiasıyla ilgili olarak, bu tür kişisel sağlık bilgileri halkın genel bilgisine açık olmayabilir ve kişinin mahremiyetine saygı duyulmalıdır. Eğer doğruysa, şizofreni hastalarının ömür boyu ilaç kullanmak zorunda oldukları bilgisini de dikkate almamız gerekir.

Diğer konularda ise Ahmet Kural, Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl gibi isimler ve ilişkileriyle ilgili detaylara yer verilmiş. Ancak belirli iddialar ve olaylar hakkında kesin olarak doğrulanan bilgilere ulaşmak önemli olabilir. Ahmet Kural'ın hukuki bir süreç yaşadığı ve ceza aldığı bilgisi de verilmiş. Olaylar hakkında doğru ve güvenilir bilgilere ulaşmak önemlidir.

Geri