Arda Kural a neler oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Arda Kural a neler oldu?​

Arda Kural hastalığı neydi: Son olarak oynadığı Kubilay filmindeki 21.990 dolar alacağını alamadığından maddi çöküntüye giren ünlü isim, psikoz belirtileri göstermeye başlamıştı ve 28 Aralık 2012 tarihinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılmıştı. 21 Ocak 2013 tarihinde taburcu olan isim oyunculuğu …

Arda Kural kime aşıktı?​

Arda Kural, geçtiğimiz akşam eski sevgilisi Yıldız Asyalı’yı sahne aldığı mekanda dinlemeye gitmişti. 24 yıl sonra görüşen ikili bugün 2. Sayfa’da karşı karşıya geldi. Yaşadıkları aşkı anlatan eski sevgililerin peş peşe gelen itirafları programa damga vurdu. Programa önce Yıldız Asyalı konuk oldu.
Arda Kural ne yasadı?
Ünlü oyuncu Arda Kural, sağlık problemi yaşadığı dönemdeki zorlulukları anlatarak, “Bu süreçte bir sürü meselem oldu ve yaşadım. Düşmanlarım oldu, benimle uğraşanlar, çekemeyenler oldu, kıskananlar oldu. Benim sektöre, içinde bulunduğum camiaya küskünlüğüm oldu” dedi.
Arda Kural şu an nerede?
Kural, kendisiyle röportaja gelen gazetecilere ise “Evim yok artık. O yüzden sevdiğim Büyükçekmece insanlarını yakından görebileceğim bu kafede yaşayacağım. Sadece burada da değil, her yer benim evim. Şezlong dolu Büyükçekmece.

Arda Kural neden hastanede yattı?​

Çöküşün ardından psikoz belirtileri göstermeye başlayan Kural, 28 Aralık 2012 tarihinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılmıştı. 21 Ocak 2013 tarihinde taburcu olan isim oyunculuğu bıraktığını söylemiş fakat bu kararı hastayken verdiğinden dolayı tekrar yeni bir festival filmiyle döneceğini …

Arda Kural neden bu hale geldi?​

Arda Kural psikolojisinin bozulmasını, “sektörün gerektiği şeyleri yapamadım, fazla alçak gönüllü olduğum için beğenilmedim. Uyumsuzluk sürecim de vardı. Çevreme veryansın ettim ve sonuçta depresyona girdim, yaşadıklarımın nedeni ekonomik değildi” şeklinde açıkladı.
Arda Kural ve Yıldız Asyalı neden ayrıldı?
“SEVGİLİYKEN ARDA’NIN EVİNİ ARADIM TELEFONU NİŞANLISI AÇTI” İhaneti kabul eden Yıldız Asyalı ise “Benim bir travmam vardı. Arda’nın evini aradım bir kadın çıktı ve kim olduğunu sorduğumda da ‘Arda’nın nişanlısıyım’ dedi. Ben beraber olduğumuzu biliyordum. Sonra da bu ihanet oldu” dedi.
Yıldız Asyalı Arda Kuralı aldattı mı?
Yıllar önce aşk yaşadığı Yıldız Asyalı ile ilişkisinden bahseden Arda Kural şunları söyledi: “Yıldız beni aldattı. Acı verici bir olaydı ama ben kadınları suçlamam. Erkeklerin kadınlar üzerinde alıcı bir etkisi vardır.”

Arda Kuralın kardeşi kim?​

Aral KuralArda Kural / Kardeşleri

Arda Kural iyileşti mi?​

Arda Kural iyileşti mi? Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve geçirdiği sıkıntılı günleri geride bırakmayı başaran Arda Kural, eski günlerine geri dönmeye çalışıyor. “Yerli Leonardo DiCapro” lakaplı oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğraf sevenlerini mutlu etti.
Arda Kural oyunculuğu neden bıraktı?
Oyuncu, birçok gençlik dizisi ve filminde rol aldı. Kural, 2012’de sağlık sorunları nedeniyle oyunculuğa ara verdi. Aradan geçen zamanda oyuncu, hem mental olarak kendini iyileştirdi hem de fiziken değiştir.
Arda Kural neden hapse girdi?
Şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu darbettiği gerekçesiyle üç ayrı suçtan toplam 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan oyuncu Ahmet Kural hakkında istinaf mahkemesine yapılan başvuru reddedildi. Böylece Ahmet Kural’ın cezası kesinleşmiş oldu.

Arda Kural Nasıl Zayıfladı?​

Bir süre psikolojik hastalığı nedeniyle tedavi gören ve sağlığına kavuşan Arda Kural ekranlara dönüyor. Habertürk’ün haberine göre; Sıkı bir diyete başlayan Kural, 2 ayda 14 kilo verdi. 40 yaşındaki oyuncu, “Eski Arda olabilmek için elimden geleni yapıyorum. Sosyal medyadan gelen mesajlar en büyük motivasyonum” dedi.

Yıldız Ardayı aldattı mı?​

Bir dönem büyük aşk yaşadığı Yıldız Asyalı ile yüzleşen Arda Kural, çarpıcı bir itirafta bulundu. Birliktelikleri esnasında Asyalı’nın ihanetine uğradığını söyleyen Kural, “Yıldız beni aldattı, acı verici bir olaydı. Öğrendiğimde kalbimin ağrıdığını hissettim” dedi.
Yıldız Asyalı evli mi?
Emre VatanseverYıldız Asyalı / Eşi (e. 2015–2017)

Geri