AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Arctis 7 nasil kullanilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Arctis 7 nasıl kullanılır?​

GÜÇ AÇIK / KAPALI. Kulaklığı açmak için güç düğmesini en az 3 saniye basılı tutun. Bir ses duyacaksınız ve güç düğmesi yanacaktır. Kulaklığı kapatmak için güç düğmesini bir süre basılı tutun.

Arctis 7 rahat mı?​

PS4 ile uyumlu olması büyük avantaj. Ses kalitesi müzik için pek başarılı diyemicem fakat oyunlarda dış ses izolasyonu ve 7.1 Surround desteği ile güzel iş çıkarıyor. Mikrofonu da gayet başarılı. Ergonomisi uzun kullanımlarda beni biraz rahatsız etti.
Arctis 7 bluetooth var mı?
bluetooth yok, kablosuz denmesine rağmen sadece usb vericisi ile kullanılabiliyor. android telefonlara usb çevirici alırsanız bağlanabiliyor ama kablolu ve kocaman aparatı telefona bağlamak pek akıllıca olmaz.

Arctis Pro Wireless alinir mi?​

Hocam alınır rahat, bir sürü ödülü var clear cast mikrofonu var 40mm sürücü ile 40000KHZ veriyor pili de değiştiriliyor isterseniz kapakları ve kafa bandını değiştiriliyor hires ses sertifikasi var.

Kablosuz oyuncu kulaklığı nasıl kullanılır?​

Kulaklıktaki bluetooth arama seçeneğini açık duruma getirin, yani kulaklıkları, tanıma moduna alın. Ardından kulaklıkları bağlayacağınız cihazın bluetooth özelliğini aktifleştirin. Cihazın bluetooth ayarlarında, “kullanılabilir cihazlar” kısmında kulaklığınızın ismini seçerek eşleştirmeyi yapın.
Arctis 1 nasıl?
Arctis 1, bilgisayarda, Mac’te, PS’da, Xbox’da, Switch’te, telefonunuzda, kısacası 3.5mm jack’ı olan her kaynakta kullanabileceğiniz bir kulaklık. Kulaklığın geneline plastik malzeme hakim, kalitesi, hissiyatı plastik bir kulaklık için normal ama segmentinde, segmentinin altında metal iskeletli rakipleri de mevcut.
Herkes İçin bir Arctis
SteelSeries Arctis 7 2019 Edition 7.1 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Renk seçenekleri: Beyaz. Siyah2.499 TL.
Kablosuz kulaklığı telefona nasıl bağlanır?
1. Adım: Bluetooth aksesuarını eşleyin
- Ekranın üstünden aşağı doğru kaydırın.
- Bluetooth’a. dokunup basılı tutun.
- Yeni cihaz eşle’ye dokunun.
- Cihazınızla eşlemek istediğiniz Bluetooth cihazının adına dokunun.
- Ekranda görünen talimatları (varsa) uygulayın.

Arctis 1 yazılım var mı?​

Ana fark, PC için Arctis 1’in PC bağlantısı için gerekli olan çift 3.5mm kabloyu içermesidir, oysa Xbox ve Playstation sürümleri yoktur.

Arctis 1 rahat mı?​

Mikrofon ve ses kalitesi çok iyi ancak yazılım desteği yok. Ben memnunum. Rekabetçi oyunlar için kullanıyorum rahat ses alınıyor.
Arctis 7 kaç dolar?

Arctis 7 mi G733 mü?​

Arctis 7 üzerinde chatmix ile oyun ile discord sesinin dengesini ayarlayabiliyorsunuz. G733 200₺ Daha ucuz. Kasa olarak G733 daha esnek duruyor, Arctis 7 metal kasaya sahip daha sağlamdır ama kafanız büyükse sıkabilir.

Geri