AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aras Kargo saat kaca kadar gelir?

Editör

Yeni Üye

Aras Kargo saat kaça kadar gelir?​

Şehiriçi Pazartesi-Cuma : 09.00-18.00 Aynı Gün En geç saat 11.00’e kadar şubelerimize teslim edilen gönderiler için geçerlidir. ulaşabilirsiniz.

Aras Kargo dağıtım günü ne zaman?​

ARAS KARGO DAĞITIM GÜNLERİ VE SAATLERİ Aras Kargo hafta içi saat 18:00’e, cumartesi günü ise saat 15:00 ‘e, yani mesai bitimine kadar dağıtım yapabilir fakat çok yoğun şubelerde uzak şehirden gelen kargolar şubeye genelde öğleden sonra ulaşır, bu kargoların dağıtımı bir sonraki güne kalabilir.

Aras Kargo öğle arası saat kaçta?​

Aras Kargo öğle arası saat kaçta?
Aras Kargo’da öğle arası yoktur. Çalışanlar dönüşümlü olarak yemek molasına çıkmaktadır. Bu nedenle öğle saatleri arasında tüm şubeler açıktır ve gönderileri hem teslim almaya hem de teslim etmeye devam etmektedir.

Kargo en erken kaçta gelir?​

Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır. PTT Kargo hafta içi her gün mesaiye sabah saat 08:30’da başlar ve öğlen 12:30’a kadar devam eder.

Aras Kargo ne zaman açılacak?​

Aras Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah 08.30’da başlar ve Kapanış saati olan 18.00’a kadar hizmet vermeye devam eder. Hafta sonu cumartesi günleri 08.30’dan 13.00’a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Aras Kargo öğle arası var mı?​

Aras Kargo öğle arası var mı?
Aras Kargo Hafta içi ve cumartesi günü dahil olmak üzere açık olduğu saatler arasında ara vermeksizin hizmet vermeye devam etmektedir. Öğlen saatleri arasında bile müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedirler.
Kargo öğle arası var mı?​
MNG Kargo Öğlen Arası Açık mı? MNG kargo öğle arası açıktır ve öğren saatlerinde de hizmet veremeye devam etmektedir. Mesainin başladığı sabah saatinden mesainin bittiği ana kadar gelen bütün müşterilerine hizmet vermeye devam eder.
Akşam 7 de kargo gelir mi?​
Yurtiçi Kargo 09:00/18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Hafta sonu cumartesi günleri 09.00’dan 13.00’a kadar hizmet vermeye devam eden Yurtiçi Kargo’nun 13:00-17:00 saatleri arasında gönderi ve teslimatı yalnızca şubelerinde yapılmaktadır. Yurtiçi Kargo pazar günleri hizmet vermemektedir.

MNG Kargo en geç saat kaçta gelir?​

MNG Kargo en geç saat kaçta gelir?
İstanbul, İzmir ve Ankara içi kargolarınızın, aynı gün teslimatı için MNG Kargo şubelerine en geç saat 11:30’a kadar kargolarınızın teslim edilmesi gerekmektedir. Kargolar aynı gün içinde İstanbul’daki alıcılarına saat 22:00’ye kadar teslim edilecektir.

Aras Kargo, şehiriçi gönderiler için Pazartesi-Cuma günleri 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Aynı gün en geç saat 11.00'e kadar şubelere teslim edilen gönderiler için geçerli olan bu saatlerde kargo alımı ve dağıtımı gerçekleşmektedir. Aras Kargo'nun cumartesi günleri ise saat 15.00'e kadar dağıtım yapabildiği belirtilmektedir.

Öğle arasına gelirsek, Aras Kargo'da öğle arası uygulaması bulunmamaktadır. Çalışanlar dönüşümlü olarak yemek molasına çıkar ve tüm şubeler öğle saatlerinde de hizmet vermeye devam eder.

Kargo en erken saatlerde gelmesi konusunda PTT Kargo örneği verilmiş. PTT Kargo'nun dağıtım saatleri genellikle 08:30 ile 17:00 arasında olup, öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasında hizmet vermektedir.

Aras Kargo'nun açılış saati hafta içi her gün sabah 08.30'da başlamakta olup, kapanış saati olan 18.00'a kadar hizmet vermektedir. Cumartesi günleri ise 08.30 - 13.00 saatleri arasında hizmet veren Aras Kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Aras Kargo'nun öğle arası olup olmadığıyla ilgili soruya verilen cevap, hafta içi ve cumartesi günü hizmet verilen saatler arasında ara verilmeksizin çalıştıkları yönündedir. Yani Aras Kargo öğle saatlerinde de müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

MNG Kargo ise öğle arası vermeden hizmet vermeye devam etmektedir. Mesai saati boyunca müşterilere hizmet sunmaktadır.

Son olarak, MNG Kargo'nun İstanbul, İzmir ve Ankara içindeki kargolar için aynı gün teslimatı için en geç saat 11:30'a kadar kargoların teslim edilmesi gerektiği belirtilmiştir. İstanbul'daki alıcılarına ise aynı gün içinde saat 22:00'ye kadar teslimat yapılabilmektedir.

Geri