Aramam sormam kime ait?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Aramam sormam kime ait?​

Tatlıses’ten Asena’ya üç şarkı Tatlıses imzalı ‘Aramam’, Yıldız Tilbe’ye ait ‘Ben de İnsanım’ ve Nazan Öncel tarafından hazırlanan ‘Tamam Aşkım’ şarkılarının büyük ses getirmesi bekleniyor. İşte o şarkılardan birkaç satır…

Tek Tek şarkısı hangi yıl çıktı?​

Tek Tek (albüm)
Kal Benim için kaç yıl?
İbrahim Tatlıses, “Kal Benim İçin” şarkısının video klibinde gerçekçi bir ayrılık sahnesine imza atalı 15 yıl oldu.

Ah Aşkım kimin?​

İbrahim TatlısesTamam Aşkım/Sanatçılar

Ibrahim Tatlıses Aramam kaç yılında çıktı?​

26 Ekim 2004Aramam/Çıkış tarihi
Kal benim için kimin eseri?
Kal Benim İçin/Sanatçılar

Ibrahim Tatlıses Tek Tek şarkısında kaç kez tek diyor?​

İbrahim Tatlıses Tek Tek isimli bu şarkısında “Tek” kelimesini tam 81 kez kullanarak bu alanda bir rekora imza atmış…

Dum Tek Tek kacinci?​

2008 yılında yapılan Eurovision Şarkı Yarışması’nda Mor ve Ötesi grubu yedinci olmuştur. 2009’da Hadise “Düm Tek Tek” adlı şarkısıyla dördüncü oldu.
Kal benim için şarkı sözü kime ait?

Kal benim için şarkısı kime ait?​

Parçayı kendi tarzında modern bir sound ve anlayışla söyleyen Pamela, sözü ve bestesi İlyas Keçeci’ye ait şarkının klibi için ise İdil Dizdar ve Said Dağdeviren’in yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Şarkıyı dinleyen İbrahim Tatlıses, Pamela’ya övgüler yağdırdı.

Bir Kulunu Çok Sevdim klibinde oynayan kadın kim?​

Posta’nın haberine göre; İbrahim Tatlıses, 1995 yılında çektiği ‘Bir Kulunu Çok Sevdim’ klibinde dönemin gözde mankenlerinden, 1993 Türkiye Güzeli Emel Yıldırım’ı oynatmıştı. Ardından ikili, yine aynı dönemde çekilen ve 13 bölüm süren ‘Aşık Oldum’ dizisinde de kamera karşısına geçmişti.

Geri