- Konu Yazar
Arama motoru nasıl eklenir?
Diğer arama motorlarını ekleme, düzenleme veya kaldırma- Bilgisayarınızda Chrome’u açın.
- Sağ üstte Diğer. Ayarlar’ı tıklayın.
- “Arama motoru”nun altında Arama motorlarını yönet’i tıklayın.
- “Diğer arama motorları”nı bulun. Ekleme: “Diğer arama motorları”nın sağındaki Ekle’yi tıklayın.
Google Haberleri açılmıyor neden?
Yöneticiniz Google Haberler’e erişimi devre dışı bırakmış olabilir. Daha fazla bilgi için hesap yöneticinizle iletişime geçin. Hesabınızda oturumu kapatmadığınız sürece news.google.com adresine erişilemez. Google Haberler’e erişmek için bu hesapta oturumunuzu kapatın veya kişisel bir Gmail hesabına geçiş yapın.Kayıtlı yer işaretleriniz ve şifreleriniz silinmez veya değiştirilmez.
- Bilgisayarınızda Chrome’u açın.
- Sağ üstte Diğer. Ayarlar’ı tıklayın.
- Altta Gelişmiş’i tıklayın. Chromebook, Linux ve Mac: “Ayarları Sıfırla”nın altına Ayarları varsayılan orijinal değerlerine sıfırla. Ayarları Sıfırla’yı tıklayın.
Google’ı nasıl varsayılan arama motoru yapmak?
Google’ı nasıl varsayılan arama motoru yapmak?- Tarayıcı uygulamanızı açın. İnternet veya Tarayıcı olarak adlandırılmış olabilir.
- Telefonunuzdaki veya tarayıcının sağ üst köşesindeki Menü düğmesine dokunun.
- Ayarlar Gelişmiş Arama motoru ayarla’ya dokunun.
- Google’a dokunun.
Google haberleri nasıl açabilirim?
Google haberleri nasıl açabilirim?Google Haberler ana sayfaya nasıl eklenir? (Android)
- Adım #1: Google Haberler mobil uygulamasını indirin.
- Adım #2: Google hesap bilgilerinizle giriş yapın.
- Adım #3: Kaynaklarınızı dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.
- Adım #4: Ana sayfa üzerine dokunun ve parmağınızı basılı tutun.
- Adım #5: Widget sayfasını açın.
Hangi sürümlerde Google Araç çubuğu’nu kullanmak gerekir?
Google Araç Çubuğu’nu kullanmak için Windows XP, Vista, 7 veya sonraki sürüm işletim sistemine ve Internet Explorer 6 veya sonraki sürüm tarayıcıya sahip bir cihazınızın olması gerekir. Google Araç Çubuğu’nun önceki sürümlerinin yüklemesini kaldırın.Google Arama varsayılan’ı tıklayın.?
google.com ‘a gidin. Sağ üstte Ayarlar ve diğer işlemler Ayarlar ‘ı tıklayın. “Adres çubuğunda şununla arama yap” seçeneğinin altında Değiştir ‘i tıklayın. Google Arama Varsayılan olarak ayarla ‘yı tıklayın. İpucu: Kullandığınız Internet Explorer sürümünü görmek için Yardım Internet Explorer Hakkında ‘yı tıklayın. Internet Explorer’ı açın.Google Araç Çubuğu’nu yükleme 1 Google Araç Çubuğu’nun önceki sürümlerinin yüklemesini kaldırın. 2 Google Araç Çubuğu’nu indirme sayfasına gidin. 3 Google Araç Çubuğunu İndir ‘i tıklayın. 4 Hizmet Şartları’nı okuyup Kabul Et ve Yükle ‘yi tıklayın. 5 Bilgisayarınızda çalıştırmak için gerekirse Google Araç Çubuğu’nu onayla seçeneğini tıklayın. 6 Yükleme işlemi bittikten sonra Etkinleşti… More
Adres çubuğunda kullanılan arama motoru?
Adres çubuğunda kullanılan arama motoru?“Adres çubuğunda kullanılan arama motoru” açılır menüsünde Google ‘ı seçin. Microsoft Edge’i açın. google.com ‘a gidin. Sağ üstte Ayarlar ve diğer işlemler Ayarlar ‘ı tıklayın. “Adres çubuğunda şununla arama yap” seçeneğinin altında Değiştir ‘i tıklayın. Google Arama Varsayılan olarak ayarla ‘yı tıklayın.