- Konu Yazar
Arama geçmişi nasıl bulunur?
Çağrı geçmişini görüntüleme- Telefon uygulamasını açın.
- Son Kişiler’e. dokunun.
- Listenizdeki her çağrının yanında, aşağıdaki simgelerden birini veya birkaçını görürsünüz: Cevapsız çağrılar (kırmızı) Cevapladığınız çağrılar (mavi) Giden çağrılar (yeşil)
Google arama geçmişi nerede?
Geçmişinizi görme- Sağ üstte Diğer. Geçmiş’e dokunun. Adres çubuğunuz ekranın alt tarafındaysa adres çubuğunda parmağınızı yukarı doğru kaydırın. Geçmiş’e. dokunun.
- Bir siteyi ziyaret etmek için girişe dokunun. Siteyi yeni sekmede açmak için girişe dokunup basılı tutun. Sağ üstte Diğer. Yeni sekmede aç’a dokunun.
Google arama geçmişini nasıl görebilirim?
Öncelikle telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan Google Chrome’a giriş yapın. Ardından açılan Google ana sayfasında sağ üst köşede bulunan üç nokta simgesine basın. Açılan sekmede çıkan başlıklar arasında ‘Geçmiş’ başlığını bularak tıklayın. Burada Google geçmişinize dair tüm bilgileri görebilirsiniz.
Google Son Aramalar nasıl silinir?
6- Tüm arama geçmişinizi silmek için ise; hesabınızın sağ üst köşesinde bulunan üç noktaya tıklayın. Buradan karşınıza gelen seçeneklerden ”Etkinlik Silme Ölçütü” seçeneğine tıklayın. Açılan sayfadan “Tüm Zamanlar” seçeneğini tıklayın. Artık tüm arama geçmişinizi silmiş olacaksınız.
Silinmiş arama kayıtları nasıl bulunur Android?
Adım 1: Android telefonu bir USB kablosu kullanarak bilgisayarınıza bağlayın. Adım 2: Android telefonunuzda USB Hata Ayıklamaya izin verin. Adım 3: Veri kurtarmaya ihtiyacınız olan dosya türünü seçin – Çağrı Geçmişi. Adım 4: Android telefonda silinen arama günlüklerini taramaya ve bulmaya başlayın.Silinen Google arama geçmişi nasıl bulunur?
https://myactivity.google.com/activitycontrols/webandapp bağlantısına giderek Google’da ki Web ve Uygulama Etkinliğinizi kontrol edebilirsiniz. Google Chrome tarayıcı geçmişi silinmiş olsa dahi belirttiğim sitede önceden aktif duruma getirdiyseniz sizin talimatınız üzerine kaydedilmektedir.Geriye dönük telefon dokumanlari kac aylik cikar?
GSM şirketleri, “görüşme kayıtları geriye dönük 5 yıl saklanıyor” yönündeki haberle ilgili olarak “Muhatap TİB” dedi. TİB Başkanı Şimşek de, “Yönetmeliğe göre, GSM operatörleri kayıtları 1 yıl saklar. 1 yıldan fazla saklarsa da cezası yok.