AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aracimin on cami catladi ne yapmali?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Aracımın ön camı çatladı ne yapmalı?​

Camda herhangi bir sebepten ötürü meydana gelen çatlaklar nedeni ile tüm camın değiştirilmesine gerek yok. Çatlakların arasında meydana gelen havanın alınması ile bu boşluk solüsyonla dolduruluyor ve bunun ardından ışık dalgası ile kurutulup araç camında oluşan çatlaklar gideriliyor.
Cam kırılmasını kasko karşılar mı?
Kasko şirketleri otomobillerde meydana gelen cam kırılmalarına ilişkin olarak teminatlar sunuyor. Her kasko şirketi farklı teminat sunsa da otomobilde cam kırılması kaskoyu bozmuyor.
Cam değişimi kasko bozulur mu?
Seller “Kasko kapsamında ücretsiz olarak değiştirilen cam, ayna, far gibi parçalar kaskonun hasarsızlığını bozmuyor. Bazı firmalar hasarsızlık koruma teminatları vererek poliçedeki hasarsızlık seviyesinin korunmasını sağlıyor.

Kaskodan ücretsiz cam değişimi nasıl yapılır?​

Kaskodan Cam Değiştirme, Kaskodan Cam değiştirme yapabilmek için öncelikle anlaşmalı olduğunuz Kasko firması ile görüşerek ücretsiz cam değiştirme hakkınızın olup olmadığını öğrenmeniz gerekmektedir. Anlaşmanızda bulunan haklarınızı kullanabileceğiniz durumlar belirtilmiştir.
Çatlak pencere camı nasıl tamir edilir?
Cam Tamiri Nasıl Yapılır
- Çatlak Veya Kırık Cam Nasıl Tamir Edilir.
- Cam Tamiri Nasıl Yapılır ADIM 1: Camı bulaşık deterjanı ile temizleyin.
- ADIM 3: Epoksiyi bir macun bıçağı kullanarak camdaki çatlağa uygulayın.
- ADIM 4: Fazla epoksiyi bir tıraş bıçağıyla alın.
- ADIM 5: Yüzeyi temizleyleyin.
Cam taktırmak kaç lira?
6 mm düz cam fiyatı ortalama 100-160 lira, 8 mm düz cam fiyatı ortalama 120-200 lira, 10 mm düz cam fiyatı ortalama 125-250 lira, 12 mm düz cam fiyatı ortalama 180-300 lira şeklindedir.
O halde sadece ön cam değişimi yapılması yeterlidir ve ön cam değişimi fiyatı 100 TL’dir. Ancak telefonunuzun görüntüsü yok ise, dokunmatiğin bir kısmı ya da tamamı basmıyorsa ya da iç ekranda kırılma yaşanmış ise full tek parça ekran değişimi yapılması gerekmektedir ve ücreti 300 TL’dir.

Geri