Araba yagi kac sene dayanir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Araba yağı kac sene dayanir?​

Motor Yağı Değişim Etkisi Aracın marka ve modeli de motor yağı değişimlerinin zamanlarını açıklar. Avrupa’da bakıldığında maksimum 5.000 km sonrasında motor yağı değişim uyarısı gelir. Ancak ülkemizde bu durum 20.000 kilometreye kadar çıkabilmektedir.
Yağ değişiminde filtre değiştirmeye gerek var mı?
Motorun uzun ömürlü olması ve motor performansının düşmemesi için motor yağı değişimi mutlaka yapılmalı, motor yağı ile birlikte yağ filtresi de değiştirilmelidir.
Motor yağının tarihi geçer mi?
Evet vardır. Normal şartlar altında ambalaja basılmış madeni yağ türevlerinin kullanım süresi 3 yıldır. Çok iyi şartlarda bakıldığında bu süre 5 seneye çıkartılabilir fakat 3 senenin geçilmemesi genel olarak tavsiye edilmektedir. Yağların üzerinde son kullanma tarihi yoktur, dolum tarihi vardır.

. . Yağ değişimi nasıl yapılır?​

el uzanan bir yerdeyse yağ filtresini çok kolay elinle aç elinle sık. yağ değişimine gelirsek evin müsait bir yerde ise yağı da kendin değiştir bu işleri seviyorsan tabii. filtre 10 tl. yağı da ucuz bir yerden aldın mı tamamdır. sanayide yağ değişim+yağ filtre değişim 20-25 tl ister. 115 iyi bir fiyat fakat sadece yağ için ise fiyat fazla.
Niçin yağ değişimi yaptırmalıyım?
115 iyi bir fiyat fakat sadece yağ için ise fiyat fazla. Filtre + yağ değişimini 20 liraya yaptırmıştım.
Yağ değişimi 20 liraya yaptırmışım.?
Filtre + yağ değişimini 20 liraya yaptırmıştım. el uzanan bir yerdeyse yağ filtresini çok kolay elinle aç elinle sık. yağ değişimine gelirsek evin müsait bir yerde ise yağı da kendin değiştir bu işleri seviyorsan tabii. filtre 10 tl. yağı da ucuz bir yerden aldın mı tamamdır. sanayide yağ değişim+yağ filtre değişim 20-25 tl ister.

Yağ yakımını hızlandırın?​

Yağ Yakımını Hızlandırın!-Hayat Yoldayken Güzel! Bunu herhangi biri söylemedi, ben söylüyorum. En nihayetinde her diyet başarısızlıkla sonuçlanacaktır. Üniversite başında tanıdığım ben dahil kilo problemi olan insanlar, üniversite sonunda da kilo problemine sahipti ve hala sahip.

Geri