- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Araba teknolojileri nedir?
Motorlu Araçlar Teknolojisi alanı; otomotiv üzerinde mekanik, elektrik ve elektronik aksamların bakım ve onarımlarını yapma, otomotiv gövde bölümlerinin onarımlarını yapma, gövde yüzeyleri üzerinde boya ve boya sonrası işlemleri yapma, iş makineleri bakım ve onarımı yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim …En teknolojik araba hangisi?
En Teknolojik Arabalar Hyundai Grubu Üyeleri Oldu Hyundai’nin çatısı altında premium otomobiller üreten Genesis, 110 bin 827 araç sahibinin verdiği yanıtlara göre 2021 yılındaki en teknolojik marka seçildi.Geleceğin otomobilleri nasıl olacak?
Geleceğin araçları elektrikle çalışacak, sürücüsüz otonom olanları bağlantılı ve akıllı olacak, ayrıca gömülü zengin bir dijital donanımı da bulunacak. Özellikle dijital platformlar üzerinden kiralık araç kullanım şirketlerinin daha da geliştirilmiş bilişim teknolijilerine ihtiyacı ortaya çıkacak.
Otomotiv teknolojisi ne kadar maaş alır?
2022 Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni Maaşları Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni maaşı ortalama aylık 6376,5 _TL’dir. En düşük Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 8500 _TL’dir.
Otomotiv Teknolojisi bölümü nedir ne iş yapar?
Otomotiv Teknikeri karayolu taşımacığında ve tarımda kullanılan motorlu araçların, motor ve taşıt gövdesinin yapımı ile bakım ve onarımını yapan, otomotiv veya makine mühendisiyle işçi arasındaki iletişimi sağlayan kişidir.Gelecekte hangi arabalar olacak?
Bu kapsamda yeni çıkacak arabaların neredeyse pek çoğu da elektrikli araçlar olacak….2 yıllık otomotiv teknolojisi okuyan ne iş yapar?
Otomotiv teknikeri; otomobil, kamyon ve traktör gibi farklı motorlu kara taşıtlarının üretim, bakım ve onarımı süreçlerinde çalışan kişidir. Genellikle makine ve otomotiv mühendisleri ile işçi ve teknisyenler arasında bir noktada yer alır.
Otomotiv teknolojisi okuduktan sonra ne olunur?
Bu programdan mezun olan öğrencilerimiz “Otomotiv Teknikeri” unvanını alırlar. Otomotiv Teknikeri karayolu taşımacığında ve tarımda kullanılan motorlu araçların, motor ve taşıt gövdesinin yapımı ile bakım ve onarımını yapan, otomotiv veya makine mühendisiyle işçi arasındaki iletişimi sağlayan kişidir.