AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ara tatil yoneticilere de tatil mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ara tatil yöneticilere de tatil mi?​

Dolayısıyla bu 11-15 Nisan tarihleri arasında öğretmenlerimizin ve okul yöneticilerimizin okula gitmeleri zorunluluğunu kaldırıyoruz.” dedi. Bu açıklamaya göre ara tatilde idarecilerin okula gitme zorunluluğu bulunmayacak.

Okullar tatil öğretmenler ne yapacak?​

Öğrenciler, 11-15 Nisan’daki ikinci ara tatil öncesi son derslerine bugün girdi. 2021-2022 eğitim öğretim döneminin ikinci ara tatilinde öğretmenlere yönelik mesleki gelişim eğitimi, Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleştirilecek.
Öğretmen Semineri uzaktan mı?
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “11 – 15 Nisan 2022 ara tatilinde öğretmenlere verilen seminerler uzaktan olacak.

Ara tatilde seminer var mı?​

Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı: 11-15 Nisan ara tatilinde öğretmen seminerleri online olacak.

MEB idareciler okula gidecek mi?​

Bakan Mahmut Özer katılmış olduğu canlı yayında bu konuda yaptığı açıklamada Nisan ayı seminerlerinin online olacağını belirtti.11-14 Nisan 2022 tarihlerinde öğretmenler ve yöneticilerin okula gitme zorunluluğu olmayacak. Öğretmenler ÖBA üzerinden hizmet içi eğitimlere istedikleri yerden katılabilecekler.
Ara tatilde öğretmenler izinli mi?
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 15-19 Kasım tarihleri arasındaki ara tatilde öğretmenlerin okullara gitmeyip idari izinli sayılacaklarını belirterek ”Öğretmenlerimize mesleki gelişim eğitimini uzaktan eğitim şeklinde vereceğiz” dedi.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin 11-15 Nisan tarihlerindeki seminerlere online olarak katılacağını açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı.
Seminerler online mı sorusu, ara tatilde öğretmenler için kritik bir öneme sahip olacak. Normal şartlar altında seminerlere fiziki olarak katılım sağlayan öğretmenler, Nisan ara tatilinde seminerlere online olarak katılma hakkına sahip olacak. Konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıklama yaptı.
Öğretmen seminerleri iptal edilir mi?
Öğretmen seminerleri ile ilgili çok önemli karar alındı. Yüz binlerce öğretmen ara tatilde okula gidip gitmeyeceklerini merak ediyordu. Yapılan açıklamaya göre öğretmen mesleki eğitimleri okullarda yapılmayacak. Yani öğretmenler ara tatilde okula gitmeyecek.

Ara tatil seminer Uzaktan mı?​

Ara seminer ne zaman 2022?​

Bakanlığımıza bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin 2022 yılı Nisan dönemi (11-15 Nisan) mesleki çalışmaları, uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirilecektir.
Okul müdürleri okula gidecek mi?

Geri