Apple Watch se hucresel veri var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Apple Watch se hücresel veri var mı?​

Apple Watch’unuz eşlenen iPhone ile iletişim kurmak için Wi-Fi ve Bluetooth’u kullanır. Saatinizde hücresel özelliği varsa aygıt, hücresel ağ üzerinden de bağlantı kurabilir. Saatiniz güç açısından en verimli bağlantıyı seçmek için bu seçenekler arasında akıllı bir şekilde geçiş yapar.

Apple Watch Samsung ile uyumlu mu?​

Fakat bu durumu gerçekleştirmeniz sonucunda bazı işlemlerden yararlanamayacaksınız. Apple, resmi sitesinde Apple Watch’ları yalnızca iPhone ile senkronize edebileceğimizi ve iOS işletim sistemi ile daha doğru ve hatasız performans alacağımızı belirtir.
Apple Watch telefona bağlamadan kullanılır mı?
iPhone’unuz kapalıyken veya kapsama alanı dışındayken Apple Watch’unuz bir Wi-Fi ağını kullanarak veri gönderip alabilir. Saatiniz hücresel özellikliyse hücresel ağa da bağlanabilir. Bir aile üyesi için Apple Watch ayarladıysanız bu kişi saatinde hücresel bağlantı veya Wi-Fi bağlantısı kullanabilir.

Apple Watch 6 hücresel veri var mı?​

Hücresel bağlantıyı Apple Watch uygulamasından daha sonra da ayarlayabilirsiniz: iPhone’unuzda Apple Watch uygulamasını açın. Saatim sekmesine ve ardından Hücresel’e dokunun. Hücresel’i Ayarla’ya dokunun.

Apple Watch se internete nasıl bağlanır?​

Apple Watch’unuzu Wi-Fi ağına bağlama
- Apple Watch’unuzda Ayarlar uygulamasını açın.
- Wi-Fi’ye dokunun. Aygıtınız ağları otomatik olarak arar.
- Bağlanmak istediğiniz ağın adına dokunun.
- Sizden istenirse parolayı girmek için Karalama özelliğini veya Apple Watch klavyesini kullanın.
- Katıl’a dokunun.
Apple Watch Android ile uyumlu mü?
Apple Watch modellerinin piyasaya sürüldüğü ilk zamanlarda bu saatleri Android işletim sistemine sahip herhangi bir akıllı telefon ile kullanmak mümkün değildi. iOS 14 ve watchOS 7 ile Apple’ın akıllı saatini Android telefona bağlamak nispeten mümkün hale geldi.
Akıllı saat, Android 5.0, iOS 9.0 ve bu işletim sistemlerinin tüm üst sürümlerine sahip akıllı telefonlarla eşleştirilip kullanılabilmekte. Dolayısıyla birçok akıllı telefon modeliyle uyumluluk arz ediyor.
Apple Watch’un iPhone’la eşlemesini kaldırma
- Eşlemeyi kaldırırken Apple Watch’unuz ile iPhone’unuzu birbirine yakın tutun.
- iPhone’unuzda Apple Watch uygulamasını açın.
- Saatim sekmesine gidin ve Tüm Saatler’e dokunun.
- Eşlemesini kaldırmak istediğiniz saatin yanındaki bilgi simgesine dokunun.
Find my iPhone ses çaldı ne demek?
Aygıtınızı kaybettiyseniz ve yakınlarda olduğunu düşünüyorsanız aygıtı bulmak için iCloud.com’da iPhone’umu Bul’u kullanarak aygıtta ses çalabilirsiniz. Aygıt sessiz moddayken veya sesi kapalıyken bile ses çalar. Aile Paylaşımı’nı ayarladıysanız aile üyelerinizin aygıtlarında da ses çalabilirsiniz.

Apple Watch ping atmak ne demek?​

iPhone’unuz yakınlardaysa Apple Watch onu bulmanıza yardım edebilir. iPhone’unuza ping atma: Saat kadranını yukarı kaydırın, Ayarlar bakışına doğru kaydırın ve iPhone’a Ping At düğmesine dokunun. iPhone, Apple Watch’un kapsama alanında değilse iCloud.com üzerindeki iPhone’umu Bul’u kullanmayı deneyin.

Apple Watch iPhone ping ne demek?​

iPhone’unuzun konumunu bulma iPhone’unuz takip edebilmeniz için bir ses çıkarır. İpucu: Karanlıkta mısınız? iPhone’a Ping At düğmesini basılı tutarsanız iPhone aynı zamanda yanıp söner. iPhone’unuz Apple Watch’unuzun kapsama alanında değilse iCloud.com üzerindeki Bul’u kullanmayı deneyin.
Apple Watch walkie talkie ne işe yarar?
Walkie-Talkie, uyumlu bir Apple Watch’a sahip başka bir kullanıcıyla bağlantı kurmanın basit ve eğlenceli bir yoludur. Gerçek bir telsizle konuşur gibi tek düğmeye basarak konuşun ve hazır olduğunuzda cevap vermesi için düğmeyi bırakın.

Apple Watch 6 telefon yanında olmadan kullanılır mı?​

Yurt dışından gelen Apple Watch Türkiyede kullanılır mı?​

lte modelini yurtdışından getirmeyi düşünenlere kötü bir haberim var. apple watch sadece satın alındığı ülkede lte üzerinde çalışabilecek. uluslararası seyahatlerde normal modelden farkı kalmayacak.
Apple Watch internetsiz çalışır mı?

Geri