Apple Watch kapaliyken bulunur mu?

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Apple Watch kapalıyken bulunur mu?​

Apple Watch’unuz kaybolmadan veya çalınmadan önce Bul’u açmadıysanız ve saatiniz Wi-Fi’ye, hücresel ağa veya eşlenmiş iPhone’unuza bağlı değilse aygıtınızın yerini bulmak için bu özelliği kullanamazsınız. Ancak, bilgilerinizi korumak için şu adımları uygulayabilirsiniz: Apple Watch’unuzu Kayıp Modu’na alın.

Evde kaybolan Apple Watch nasıl bulunur?​

Evde kaybolan Apple Watch nasıl bulunur?
iPhone’unuzda Apple Watch uygulamasını açın. Saatim’e dokunun, sonra Tüm Saatler’e dokunun. simgesine dokunun, sonra Apple Watch’umu Bul’a dokunun. Saatinizin konumunu harita üzerinde görmek için iPhone’unuzdaki Bul uygulamasında saatinize dokunun.

Akıllı saat kayboldu nasıl bulabilirim?​

Akıllı saat kayboldu nasıl bulabilirim?
Uzaktan bulma, kilitleme veya silme
- android.com/find adresine gidin ve Google Hesabınızda oturum açın.
- Kaybolan telefona bir bildirim gönderilir.
- Haritada telefonun yaklaşık yeriyle ilgili bilgileri alın.
- Ne yapmak istediğiniz işlemi seçin.

Apple Watch buldum nasıl sıfırlanır?​

Bu adımları tamamlayana kadar Apple Watch’unuzu ve iPhone’unuzu birbirine yakın tutun. iPhone’unuzda Watch uygulamasını açın ve Saatim sekmesine dokunun. Genel > Sıfırla’ya dokunun. Apple Watch İçeriklerini ve Ayarlarını Sil’e dokunun, ardından onaylamak için ekranın altında çıkan bu seçeneğe tekrar dokunun.

Apple Watch IMEI kaydı var mı?​

Apple Watch IMEI kaydı var mı?
iPhone’unuzda Apple Watch uygulamasını açın. Saatim sekmesine, ardından Genel > Hakkında’ya dokunun. Seri Numarası veya IMEI alanına bakın.

iPhone mi kaybettim nasıl bulabilirim?​

iPhone mi kaybettim nasıl bulabilirim?
Aygıtınızı bulmak için iCloud.com/find adresine giriş yapın. Alternatif olarak, sahip olduğunuz başka bir Apple aygıtında Bul uygulamasını kullanabilirsiniz. iPhone, iPad veya iPod touch’ınız aygıtlar listesinde görünmüyorsa Bul özelliği açık değildir. Bul kapalı olsa bile hesabınızı koruyabilirsiniz.

Polis kayıp telefonu bulabilir mi?​

Kolluk kuvvetlerine teslim edilen veya herhangi bir suretle ele geçirilen cihazların, emniyet veya adli mercilerce IMEI numarası ile birlikte BTK’ya bildirilmesi durumunda cihazın teslim edilebilmesini teminen ihbarı yapan kişinin kimlik ve irtibat bilgileri anılan mercilere gönderilmektedir.

Akıllı saat nasıl sıfırlanır?​

Akıllı saat nasıl sıfırlanır?
Saatin yeniden başlatılması Saatinizdeki GERİ düğmesine basın, Ayarlar ekranını bulana kadar ekranı yukarı kaydırın, Ayarlar > Genel ayarlar > Ürününüz hakkında > Saatinizi yeniden başlatın yolunu izleyin. Önce Saatinizi yeniden başlatın’a, sonra da simgesine dokunarak yeniden başlatmayı onaylayın.

Apple Watch başka telefondan nasıl silinir?​

Apple Watch başka telefondan nasıl silinir?
Tüm Aygıtlar’ı seçin ve Apple Watch’unuzu tıklayın. Apple Watch’u Sil’i tıklayın. Aygıt silininceye kadar İleri’yi seçin. Apple Watch’unuzun yanındaki X düğmesini tıklayın.

Apple Watch gümrüğe takılır mı?​

Apple Watch ve AirPods’lar gümrük vergisinden etkilenmeyecek.

Amerikadan alınan Apple Watch türkiyede çalışır mı?​

Amerikadan alınan Apple Watch türkiyede çalışır mı?
lte modelini yurtdışından getirmeyi düşünenlere kötü bir haberim var. apple watch sadece satın alındığı ülkede lte üzerinde çalışabilecek. uluslararası seyahatlerde normal modelden farkı kalmayacak.

Merhaba! Apple Watch kapalıyken bulunabilir mi konusunda bilgi vermek isterim.

Apple Watch'unuz kaybolduysa veya çalındıysa Bul özelliğini kullanarak cihazınızın yerini bulabilirsiniz. Ancak, Apple Watch'unuzun Bul özelliğini önceden açmadıysanız veya saatiniz Wi-Fi'ye, hücresel ağa veya eşlenmiş bir iPhone'a bağlı değilse bu özellikten yararlanamazsınız.

Evde kaybolan Apple Watch'u bulmak için yapmanız gereken adımları şu şekilde özetleyebilirim:
1. iPhone'unuzda Apple Watch uygulamasını açın.
2. Saatim'e dokunun, sonra Tüm Saatler'e dokunun.
3. Saatinizin simgesine dokunun ve Apple Watch'umu Bul'u seçin.
4. iPhone'unuzdaki Bul uygulamasında saatinizin konumunu harita üzerinde görebilirsiniz.

Akıllı saatinizi kaybettiyseniz bulmak için uzaktan bulma, kilitleme veya silme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için android.com/find adresine giderek Google Hesabınızda oturum açmalısınız. Buradan kaybolan saatinize bildirim gönderip, harita üzerinde yaklaşık konumunu görebilir ve istediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Apple Watch'unuzu bulduktan sonra sıfırlamak istiyorsanız şu adımları izlemelisiniz: iPhone'unuzda Watch uygulamasını açın, Saatim sekmesine dokunun, Genel > Sıfırla'ya dokunun, Apple Watch İçeriklerini ve Ayarlarını Sil'e dokunun ve onay için ekrandaki seçeneği kullanın.

Apple Watch'un IMEI kaydını öğrenmek için iPhone'unuzdaki Apple Watch uygulamasını açarak Saatim sekmesine, ardından Genel > Hakkında'ya dokunabilir ve Seri Numarası veya IMEI alanında bilgi alabilirsiniz.

Eğer iPhone'unuzu kaybettiyseniz iCloud.com/find adresine giriş yaparak aygıtınızı bulabilirsiniz. Ayrıca başka bir Apple aygıtınız varsa, Bul uygulamasını kullanarak da kayıp iPhone'unuzu bulabilirsiniz.

Polis, kayıp telefonunuzu bulmak için IMEI numarası ile birlikte BTK'ya bildirimde bulunabilir ve cihazınızı bulmanıza yardımcı olabilir.

Apple Watch'unuzu başka bir telefondan silmek istiyorsanız, Tüm Aygıtlar'ı seçerek Apple Watch'u seçebilir ve silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Apple Watch ve AirPods'lar gümrüğe takılmayacak şekilde vergiden etkilenmeyeceklerdir.

Son olarak, Amerika'dan aldığınız Apple Watch Türkiye'de LTE modeli olarak kullanılamayacaktır. LTE modelli Apple Watch sadece satın alındığı ülkede çalışabilmektedir, yani uluslararası seyahatlerde normal model ile farkı olmayacaktır.

Umuyorum bu bilgiler size yardımcı olmuştur. Başka bir sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri