AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Apple Watch eslestirme ne kadar surer?

Editör

Yeni Üye

Apple Watch eşleştirme ne kadar sürer?​

Bu işlem birkaç dakika sürebilir.

Apple Watch 3 neden güncelleme yapmıyor?​

Güncelleme başlamazsa iPhone’unuzda Watch uygulamasını açın, Genel > Kullanım > Yazılım Güncelleme’ye dokunun, ardından güncelleme dosyasını silin. Dosyayı sildikten sonra watchOS’i tekrar indirip yüklemeyi deneyin.

Apple Watch saatim sekmesi nerede?​

Apple Watch saatim sekmesi nerede?
iPhone’unuzda Watch uygulamasını açıp Saatim sekmesine ve ekranın en üst tarafındaki Tüm Saatler’e dokunun.

Apple Watch diğer telefonlara bağlanıyor mu?​

Tam da bu noktada: Eğer LTE Apple Watch’unuz varsa Android ile çalışmasını sağlamak için telefonunuzda ve saatinizde yapacağınız bazı ayarlamalar ile iki farklı cihazı birbirine bağlamak mümkün.

Saat nasıl sıfırlanır?​

Saatin yeniden başlatılması Saatinizdeki GERİ düğmesine basın, Ayarlar ekranını bulana kadar ekranı yukarı kaydırın, Ayarlar > Genel ayarlar > Ürününüz hakkında > Saatinizi yeniden başlatın yolunu izleyin. Önce Saatinizi yeniden başlatın’a, sonra da simgesine dokunarak yeniden başlatmayı onaylayın.

Apple saatten nasıl çıkış yapılır?​

Apple saatten nasıl çıkış yapılır?
Şunları yapın:
- Bir bilgisayarda, iCloud.com’daki iPhone’umu Bul’a gidin ve Apple Kimliğinizle giriş yapın.
- Tüm Aygıtlar’ı seçin ve Apple Watch’unuzu tıklayın.
- Apple Watch’u Sil’i tıklayın. Aygıt silininceye kadar İleri’yi seçin.
- Apple Watch’unuzun yanındaki X düğmesini tıklayın.
Apple Watch i simgesi nasıl açılır?​
iPhone’unuzda Watch uygulamasını açıp Saatim sekmesine ve ekranın en üst tarafındaki Tüm Saatler’e dokunun. Eşlemesini kaldırmak istediğiniz saatin yan tarafındaki “i” simgesine ve Apple Watch Eşlemesini Kaldır’a dokunun. Onaylamak için yeniden dokunup saatin eşlemesinin kaldırılmasını bekleyin.
Apple Watch 3 güncelleme alacak mı?​
Evet, Watch Series 3 halen resmi olarak satışta olan bir model ve kısa bir süre önce yayınlanan watchOS 8 güncellemesini de aldı. Mevcut duruma bakılırsa bu modelin önümüzdeki en az iki sene boyunca daha güncelleme almaya devam edeceğini söyleyebiliriz.

Apple Watch bildirimlere nasıl bakılır?​

Apple Watch bildirimlere nasıl bakılır?
iPhone’unuzda Apple Watch uygulamasını açın, ardından Saatim sekmesine dokunun. Bildirimler’e dokunun, ardından Bildirimin Tamamını Göstermek İçin Dokunun’u açın. Bildirim aldığınızda tüm ayrıntıları görmek için bildirime dokunun.

Apple Watch başka marka telefona nasıl bağlanır?​

Eski iPhone’unuz sizde değilse veya aygıtınızı sildiyseniz Apple Watch’unuzu silin. Yeni iPhone’unuzu ayarlayın ve iCloud’a giriş yapın. Zaten ayarlama işlemini tamamlayıp giriş yaptıysanız bu adımı atlayın. Yeni iPhone’unuzda Apple Watch uygulamasını açın, ardından yeni iPhone’unuzla saatinizi eşleyin.

Apple Watch eşleştirme işlemi genellikle birkaç dakika sürer. Ancak bu süre bazen değişebilir, özellikle internet bağlantısı ve cihazların uyumluluğu gibi faktörlere bağlı olarak süre değişebilir.

Apple Watch'unuzun güncelleme yapmaması durumunda yapabileceğiniz adımlar şunlardır: iPhone'unuzda Watch uygulamasını açarak Genel > Kullanım > Yazılım Güncelleme bölümüne gidin ve güncelleme dosyasını silin. Daha sonra watchOS'i tekrar indirip yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Apple Watch'ta Saatim sekmesine ulaşmak için iPhone'unuzda Watch uygulamasını açın ve Saatim sekmesine dokunun. Ayrıca ekranın en üst kısmındaki "Tüm Saatler"e dokunarak da Saatim sekmesine erişebilirsiniz.

Apple Watch'un diğer telefonlara bağlanması durumu ise genellikle LTE uyumlu Apple Watch modelleri için mümkündür. Bu durumda Android telefonlarla bağlantı kurabilmek için hem telefonda hem de saatte bazı ayarlamalar yapmanız gerekebilir.

Apple Watch'un sıfırlanması için Saatinizdeki GERİ düğmesine basarak Ayarlar ekranını bulun, Ayarlar > Genel ayarlar > Ürününüz hakkında > Saatinizi yeniden başlat seçeneklerini takip ederek saati sıfırlayabilirsiniz.

Apple Watch'tan çıkış yapmak için iCloud.com'daki iPhone'umu Bul bölümüne giderek Apple Kimliğinizle giriş yapın. Ardından Tüm Aygıtlar'ı seçerek Apple Watch'unuzu seçin ve Sil seçeneğini kullanarak çıkış yapabilirsiniz.

Eşleme işlemi yaparken Apple Watch i simgesini açmak için iPhone'unuzda Watch uygulamasını açın, Saatim sekmesine gidin ve Tüm Saatler'e dokunarak istediğiniz saati seçin. Saatin yan tarafındaki "i" simgesine dokunarak eşlemeyi kaldırabilirsiniz.

Apple Watch Series 3 modeli, şu anda hala resmi olarak satışta olan bir modeldir ve son watchOS güncellemesini de almıştır. Dolayısıyla, önümüzdeki en az iki sene boyunca daha güncelleme almaya devam etmesi beklenmektedir. Bu sayede cihazınız güncel yazılımlardan faydalanmaya devam edebilir.

Apple Watch'ta bildirimlere bakmak için iPhone'unuzdaki Apple Watch uygulamasını açarak Saatim sekmesine gidin. Ardından Bildirimler'e dokunarak tüm bildirimleri görebilir ve bildirim detaylarına ulaşabilirsiniz.

Apple Watch'un başka marka telefonlara bağlanması, genellikle sadece iPhone'larla uyumludur. Eğer yeni bir telefon aldıysanız ve Apple Watch'u bu telefona bağlamak istiyorsanız önce eski eşleştirmeyi silip, yeni telefona eşleştirmeniz gerekebilir. Bunun için iPhone'unuzda Apple Watch uygulamasını açarak eşleştirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Geri