Apple Watch adim sayar dogru mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Apple Watch adım sayar doğru mu?​

Kişisel verileriniz doğru değil Apple Watch, adım uzunluğunuzu ve gerçekte attığınız adımları belirlemek için ağırlık ve boy gibi kişisel verileri kullanır. Apple Watch Adımlar İzleyici’den daha doğru bir okuma sağlamak için bu bilgilerin Sağlık uygulamasında güncellendiğinden emin olabilirsiniz.

Apple Watch Adım sayar nasıl bakılır?​

Apple Watch’unuzda
- Apple Watch’unuzdaki Aktivite uygulamasını açın.
- Her halka için ayrıntıları görmek üzere yukarı kaydırın.
- Daha fazlasını (örneğin, toplam adım sayınız, mesafeniz ve antrenmanlarınız) görmek için tekrar yukarı kaydırın.
Apple Watch yürüyüş iç ne demek?
Yürüyüş Koşu bandında veya kapalı parkur ya da alışveriş merkezi gibi kapalı bir alanda yürüyüş yaparken Yürüyüş (İç) seçeneğini belirleyin. Önce Yürüyüş (İç) temposunun ve mesafesinin doğruluğunu artırmak üzere saatinizi kalibre etmek için, Antrenman uygulamasını kullanarak açık alanda en az 20 dakika yürüyüş yapın.
Apple’da adım sayar nerede?
Sağlık uygulamasını açın ve Göz At sekmesine dokunun. Aktivite gibi bir kategoriye dokunun. Adım gibi bir alt kategoriye dokunun. Tüm Verileri Göster’e ve ardından sağ üst köşedeki Düzenle’ye dokunun.

Apple Watch 6 ile uyunur mu?​

Apple Watch ile Uykunuzu İzleyin: Uykunuzu izlemek için yatarken saatinizi takın. Apple Watch’unuzu önceden iPhone’unuzla eşlediyseniz ayarlama sırasında bu seçeneği kullanabilirsiniz. Apple Watch’unuzu ayarlama işleminden sonra eşlediyseniz Apple Watch ile Uykunuzu İzleyin seçeneğini daha sonra da açabilirsiniz.

iPhone uyku zamanı nasıl kullanılır?​

Yatma Zamanı’nı açma veya kapatma
- Saat uygulamasını açın ve Yatma Zamanı sekmesine dokunun.
- Zamanlama bölümünde Yatma Zamanı’na veya Uyanma Zamanı’na dokunun.
- Sağ üst köşedeki Yatma Zamanı Programı’nı kapatın veya açın.
Spor yaparken Apple Watch nasıl kullanılır?
İlerlemenizi izleme
- iPhone’unuzda Watch uygulamasını açın.
- Saatim sekmesine dokunun, ardından Antrenman > Görüntü’ye dokunun.
- Bir antrenman seçin, ardından Düzenle’ye dokunun.
- Dahil etmek istediğiniz ölçüleri değiştirin: Bir ölçüyü kaldırmak için yanındaki eksi düğmesine ve ardından Kaldır’a dokunun.
iPhone adım sayar nasıl aktif edilir?
Sağlığınızla ilgili bilgiler ekleme
- Sağlık uygulamasını açın ve Göz At sekmesine dokunun.
- Aktivite gibi bir kategoriye dokunun.
- Adım gibi bir alt kategoriye dokunun.
- Sağ üst köşedeki Veri Ekle’ye dokunun.
- Aktivite için tarih, saat ve verileri girin.
- Bitirdiğinizde Ekle’ye dokunun.

iPhone sağlık uygulaması adım sayar doğru mu?​

sürekli gidip geldiğim yerlerin mesafesini doğru ölçüyor. adım konusunda ufak tefek sapmalar olabilir. android uygulamalarına göre çok daha güvenilir sonuçlar veren adım sayara sahip uygulama.

Geri