- Konu Yazar
Apple Store devre dışı bırakıldı nasıl düzeltilir?
Yardım almak için Apple Destek bölümüne ulaşın. “Hesabınız, App Store ve iTunes’da devre dışı bırakıldı” iletisini görürseniz yardım almak için Apple Destek bölümüne ulaşın.Apple hesabınız devre dışı bırakıldı ne demek?
Hesabınız güvenlik nedeniyle etkisizleştirildiyse Aşağıdaki iletilerden birini görürseniz güvenliğinizi korumak için Apple Kimliğiniz otomatik olarak kilitlenir ve Apple servislerine giriş yapamazsınız: “Bu Apple Kimliği güvenlik nedenlerinden dolayı etkisizleştirildi”Apple Kimliği neden devre dışı kalır?
Apple Kimliği (Apple Id) hesabınızın parolası bir çok kez yanlış girilirse Apple Kimliğiniz otomatik olarak devre dışı bırakılır. iClound veya iTunes Store gibi uygulamalarını kullanmak isterseniz şu hataları alabilirsiniz: “Bu Apple kimliği güvenlik nedenlerinden dolayı etkisizleştirildi”
iPhone etkinleştirme hatası nasıl çözülür?
Şunları yapın:- macOS’in en son sürümünü veya iTunes’un en son sürümünü kullandığınızdan emin olun.
- Bilgisayarınızın internete bağlı olduğundan emin olun.
- iPhone’unuzla birlikte gelen kabloyu kullanarak iPhone’unuzu bilgisayarınıza bağlayın.
- Bilgisayarınız, iPhone’unuzu algılayıp etkinleştirirken bekleyin:
iPhone kilitlendi nasıl sıfırlanır?
Kilitlenmiş bir iPhone’u sıfırlamanız gerektiğinde iTunes’u başlatın. adım 2. İTunes, iPhone’unuzu algıladıktan sonra üst şeritteki iPhone simgesine tıklayın. “Özet” sekmesine gidin ve sağ paneldeki “iPhone’u Geri Yükle” düğmesini tıklayın.iPhone iTunes Yedekleme nerede?
Finder ve iTunes, yedeklemeleri bir Yedekleme klasörüne kaydeder….Yedeklemelerinizin listesini bulmak için:
- Menü çubuğunda büyüteci tıklayın.
- Şunu yazın veya kopyalayıp yapıştırın: ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/
- Return tuşuna basın.
- Klasörler bölümünde Yedekleme klasörünü seçin.