- Konu Yazar
Apple Müzik Nasıl İndirilir Ücretsiz? Apple Müzik, ücretsiz olarak nasıl indirilir? İşte adım adım rehberimiz. İlk olarak, App Store’u açın ve Apple Müzik uygulamasını arayın. Uygulamayı bulduktan sonra, indirme düğmesine tıklayın ve uygulamayı cihazınıza indirin. Ardından, uygulamayı açın ve Apple Kimliğinizle oturum açın. Ücretsiz bir deneme süresi sunuluyorsa, bu fırsattan yararlanabilirsiniz. Şimdi, istediğiniz müziği arayın ve indirme düğmesine tıklayarak indirin. İndirilen müzikleri çevrimdışı dinlemek için “İndirilenler” bölümüne gidin. Artık Apple Müzik Nasıl İndirilir Ücretsiz? sorusunun cevabını biliyorsunuz.
İçindekiler
Apple Müzik Nasıl İndirilir Ücretsiz?
Apple Müzik, iPhone, iPad veya Mac cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir müzik akışı ve indirme hizmetidir. Ücretsiz olarak Apple Müzik indirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: App Store’u açın.
Adım 2: Arama çubuğuna “Apple Müzik” yazın.
Adım 3: Apple Müzik uygulamasını bulun ve indirin.
Adım 4: Uygulama indikten sonra açın.
Adım 5: Apple Kimliğinizle giriş yapın veya yeni bir Apple Kimliği oluşturun.
Adım 6: Ücretsiz deneme süresi sunuluyorsa, deneme süresini başlatın veya atlayın.
Adım 7: Apple Müzik kütüphanesindeki milyonlarca şarkıya erişebilirsiniz. İstediğiniz şarkıları dinlemek veya indirmek için arama yapın ve seçin.
Apple Müzik Ücretsiz mi?
Apple Müzik, ücretsiz bir deneme süresi sunar. Deneme süresi boyunca Apple Müzik’i ücretsiz olarak kullanabilir ve milyonlarca şarkıyı dinleyebilirsiniz. Ancak deneme süresi sona erdikten sonra Apple Müzik’i kullanmaya devam etmek isterseniz, abonelik ücreti ödemeniz gerekmektedir.
Apple Müzik Abonelik Ücreti Ne Kadar?
Apple Müzik abonelik ücreti, ülkeye ve abonelik türüne bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Genellikle aylık veya yıllık abonelik seçenekleri sunulur. Apple Müzik’in resmi web sitesi veya App Store üzerinden güncel abonelik ücretlerini öğrenebilirsiniz.
Apple Müzik İndirilen Şarkıları Nerede Saklar?
Apple Müzik, indirdiğiniz şarkıları doğrudan cihazınızın belleğine veya depolama alanına kaydeder. İndirdiğiniz şarkıları Apple Müzik uygulamasında “İndirilenler” bölümünde bulabilir ve çevrimdışı olarak dinleyebilirsiniz.
Apple Müzik’te Çalma Listesi Nasıl Oluşturulur?
Apple Müzik’te çalma listesi oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Apple Müzik uygulamasını açın.
Adım 2: “Kitaplığım” sekmesine gidin.
Adım 3: “Çalma Listeleri”ne dokunun.
Adım 4: “+” simgesine dokunun.
Adım 5: Çalma listenize bir isim verin ve istediğiniz şarkıları ekleyin.
Adım 6: Çalma listenizi kaydedin.
Apple Müzik’te Beğendiğim Şarkıları Nerede Bulabilirim?
Beğendiğiniz şarkıları Apple Müzik’te “Beğenilenler” bölümünde bulabilirsiniz. Bir şarkıyı beğenmek için şarkının yanındaki kalp simgesine dokunun. Beğendiğiniz şarkılar otomatik olarak “Beğenilenler” bölümünde toplanır ve daha sonra kolayca erişebilirsiniz.
Apple Müzik’te Arama Nasıl Yapılır?
Apple Müzik’te şarkı, albüm, sanatçı veya çalma listesi aramak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Apple Müzik uygulamasını açın.
Adım 2: Arama çubuğuna aramak istediğiniz şarkı, albüm, sanatçı veya çalma listesi adını yazın.
Adım 3: Arama sonuçları arasından istediğiniz öğeyi seçin.
Apple Müzik’te Çevrimdışı Dinleme Nasıl Yapılır?
Apple Müzik’te çevrimdışı dinlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: İndirmek istediğiniz şarkıları veya çalma listelerini bulun.
Adım 2: Şarkının yanındaki “İndir” veya çalma listesinin yanındaki “Çevrimdışı kullanılabilir” düğmesine dokunun.
Adım 3: İndirme işlemi tamamlandığında, şarkıları veya çalma listelerini çevrimdışı olarak dinleyebilirsiniz.
Apple Müzik’te Radyo Nasıl Dinlenir?
Apple Müzik’te radyo dinlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Apple Müzik uygulamasını açın.
Adım 2: “Radyo” sekmesine gidin.
Adım 3: İstediğiniz radyo istasyonunu seçin veya önerilen istasyonları keşfedin.
Apple Müzik’te Podcast Nasıl Dinlenir?
Apple Müzik’te podcast dinlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Apple Müzik uygulamasını açın.
Adım 2: “Podcastler” sekmesine gidin.
Adım 3: İstediğiniz podcast’i seçin veya arama yaparak istediğiniz podcast’i bulun.
Apple Müzik’te Ayarlar Nasıl Yapılır?
Apple Müzik’te ayarlarınızı özelleştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Apple Müzik uygulamasını açın.
Adım 2: “Kitaplığım” veya “Ara” sekmesine gidin.
Adım 3: Ayarlar simgesine dokunun.
Adım 4: İstediğiniz ayarları özelleştirin, örneğin otomatik indirme, müzik kalitesi, bildirimler vb.
Apple Müzik’te Şarkı Sözleri Nasıl Görüntülenir?
Apple Müzik’te şarkı sözlerini görüntülemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Şarkıyı çalın veya durdurun.
Adım 2: Şarkı çalarken ekranın alt kısmındaki çubuğa dokunun.
Adım 3: Şarkı sözleri bu çubuğun üzerinde görüntülenecektir.
Apple Müzik’te Şarkıları Paylaşma Nasıl Yapılır?
Apple Müzik’te şarkıları paylaşmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Paylaşmak istediğiniz şarkıyı veya çalma listesini bulun.
Adım 2: Şarkının veya çalma listesinin yanındaki paylaş simgesine dokunun.
Adım 3: Paylaşmak istediğiniz platformu seçin, örneğin Mesajlar, Mail, Sosyal Medya vb.
Apple Müzik’te Hesap Ayarları Nasıl Değiştirilir?
Apple Müzik’te hesap ayarlarınızı değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Apple Müzik uygulamasını açın.
Adım 4: “Hesabım” veya “Apple Kimliği” seçeneğine dokunun.
Adım 5: İstediğiniz ayarları değiştirin, örneğin hesap bilgileri, ödeme yöntemleri, abonelikler vb.
Apple Müzik’te Otomatik İndirme Nasıl Ayarlanır?
Apple Müzik’te otomatik indirme özelliğini kullanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Apple Müzik uygulamasını açın.
Adım 4: “Müzik” bölümüne gidin.
Adım 5: “Otomatik İndirme” seçeneğini etkinleştirin.
Apple Müzik’te Şarkıları Favorilere Nasıl Eklerim?
Apple Müzik’te şarkıları favorilere eklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Favorilere eklemek istediğiniz şarkıyı bulun.
Adım 2: Şarkının yanındaki kalp simgesine dokunun.
Adım 3: Şarkı otomatik olarak “Beğenilenler” bölümüne eklenecektir.
Apple Müzik’te Şarkıları Sessize Alma Nasıl Yapılır?
Apple Müzik’te şarkıları sessize almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Şarkıyı çalın veya durdurun.
Adım 2: Ses düğmesine dokunun veya ses seviyesini sıfıra getirin.
Apple Müzik’te Şarkıları Rastgele Çalma Nasıl Yapılır?
Apple Müzik’te şarkıları rastgele çalmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Apple Müzik uygulamasını açın.
Adım 3: Şarkı çalmaya başlayın.
Adım 4: Şarkı çalarken alt çubuğun üzerindeki “Rastgele” simgesine dokunun.
Apple Müzik’te Şarkıları Yeniden Adlandırma Nasıl Yapılır?
Apple Müzik’te şarkıları yeniden adlandırmak mümkün değildir. Apple Müzik, şarkıları orijinal adlarıyla sunar ve kullanıcılara şarkı adlarını değiştirme seçeneği sunmaz.
Apple Müzik’te Şarkıları Silme Nasıl Yapılır?
Apple Müzik’te indirdiğiniz şarkıları veya çalma listelerini silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Apple Müzik uygulamasını açın.
Adım 3: Silmek istediğiniz şarkıyı veya çalma listesini bulun.
Adım 4: Şarkının veya çalma listesinin yanındaki “…” simgesine dokunun.
Adım 5: “Sil” veya “Kaldır” seçeneğini seçin.
Apple Müzik’te Şarkıları Düzenleme Nasıl Yapılır?
Apple Müzik’te şarkıları düzenlemek mümkün değildir. Apple Müzik, şarkıları orijinal halleriyle sunar ve kullanıcılara şarkıları düzenleme seçeneği sunmaz. Ancak çalma listeleri oluşturarak şarkıları istediğiniz sırayla dinleyebilirsiniz.
Apple Müzik’te Şarkıları Yeniden İndirme Nasıl Yapılır?
Apple Müzik’te daha önce indirdiğiniz şarkıları yeniden indirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Adım 1: Apple Müzik uygulamasını açın.
Adım 2: “Kitaplığım” veya “Ara” sekmesine gidin
Apple Müzik Nasıl İndirilir Ücretsiz?
Apple Müzik uygulamasını ücretsiz olarak indirmek için App Store’a giriş yapın. |
Apple Müzik uygulamasını arama çubuğuna yazarak bulun. |
Apple Müzik uygulamasının yanındaki “İndir” butonuna tıklayarak ücretsiz indirin. |
İndirme işlemi tamamlandıktan sonra Apple Müzik uygulamasını açın. |
Apple Müzik uygulamasına ücretsiz kayıt olun ve kullanmaya başlayın. |
Apple Müzik uygulamasını indirmek için App Store’a giriş yapın.
Apple Müzik uygulamasını arama çubuğuna yazarak ücretsiz indirin.
İndirme işlemi tamamlandıktan sonra Apple Müzik uygulamasını açın.
Apple Müzik uygulamasına ücretsiz kayıt olun ve kullanmaya başlayın.
Apple Müzik uygulamasında dilediğiniz müziği ücretsiz dinleyin.