AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Apple Music mi daha iyi Spotify mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Apple Music mi daha iyi Spotify mi?​

Ücretsiz bir hizmet istiyorsanız, Spotify açık ara kazanandır. Ancak ücretli abonelikler de göz önüne alındığında her iki seçenek de mantıklı olabilir. Apple Music, diğer Apple cihazlarıyla iyi çalışır. Örneğin, HomePod’da sesle kontrol istiyorsanız, tek seçeneğiniz Apple Music.
Apple müzik internet yer mi?
Apple Music’in Hi-Res’i aktifken ne kadar internet tüketeceği açıkça görünüyor. Bu verilere göre; 1 adet 24 bit/192 kHz’de yüksek çözünürlüklü kayıpsız şark 145 MB internet tüketecek. Özellikle mobil veri üzerinden Apple Music Hi-Res müzik dinlemek isteyenlerin çok dikkatli olması gerekiyor.
Spotify iPhone’da var mı?
iOS 13.0 veya üst sürümünü gerektirir. iPadOS 13.0 veya üst sürümünü gerektirir. iOS 13.0 veya üst sürümünü gerektirir. tvOS 13.0 veya üst sürümünü gerektirir.

Hangi müzik programını kullanmalıyım?​

İşte en iyi 10 müzik yapma programı.
Hangi müzik uygulaması iyi?
Uygulama üzerinden hem iPhone hem de Android cihazlar üzerinden kullanılabilen Deezer’ın da müzik arşivi oldukça geniş; ancak Spotify ve Apple Music’in epey arkasından geliyor. İyi bir algoritmaya sahip Flow özelliğiyle sevdiğiniz müzik türlerini öğrenen Deezer, size uygun şarkıları da öneriyor.
Apple müzik yerine ne kullanılır?
önemli olan ucuzluğu pahalılığı değil kalitesidir. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi en iyi ses kalitesi deezerdadır, ancak onda da herkesin ihtiyacına zevkine göre tüm müzikler bulunmuyor. f/p olarak bakınca da spotify öndedir. apple music yerine her türlü spotify kullanılır.
iPhone’da Spotify Widget’ı Nasıl Kullanılır?…iPhone’larda Spotify widgetı kullanmak için yapmanız gerekenler;
- Adım #1: Parmağınızı ana ekranda basılı tutarak Jiggle modunu açın.
- Adım #2: Sol üst köşedeki ‘+’ simgesine dokunun.
- Adım #3: Widget listesinden Spotify’ı bulun.
- Adım #4: İstediğiniz widget boyutunu seçin.

Geri