Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Apple Kimligi sifremi nasil ogrenirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Apple Kimliği şifremi nasıl öğrenirim?​

Apple menüsü  > Sistem Tercihleri’ni seçin, ardından Apple Kimliği’ni tıklayın. Parola ve Güvenlik’i tıklayın. Apple Kimliği parolanızı girmeniz istenirse “Apple kimliğini veya parolayı mı unuttunuz?” bağlantısını tıklayın ve ekrandaki yönergeleri izleyin.

Yeni Apple şifresi nasıl alınır?​

iPhone, iPad, iPod touch veya Apple Watch’unuzda
- Ayarlar > [adınız] > Parola ve Güvenlik’e dokunun.
- Parolayı Değiştir’e dokunun.
- Geçerli parolanızı veya aygıt parolanızı girin, ardından yeni bir parola girip bu parolayı onaylayın.
- Değiştir’e veya Parolayı Değiştir’e dokunun.
iCloud şifremi unuttum nasıl silerim?
iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda Şifre Değiştirme Ayarlar’a gidin. Adınız] > Parola ve Güvenlik > Parolayı Değiştir’e dokunun. iCloud’a giriş yaptıysanız ve bir parola etkinleştirdiyseniz aygıtınızın parolasını girmeniz istenir. Parolanızı güncellemek için ekrandaki adımları izleyin.
iPhone şifremi unuttum ne yapmalıyım?
iPhone’unuz için doğru düğmeyi basılı tutarken iPhone’unuzu hemen bilgisayara bağlayın. Düğmeyi bırakmayın. iPhone’unuzda kurtarma modu ekranını görene kadar düğmeyi basılı tutun, ardından bırakın. Parola ekranını görürseniz iPhone’unuzu kapatmanız ve baştan başlamanız gerekir.

iCloud şifresi unutulursa ne olur?​

Bu şifrenin unutulması durumunda telefonu aktif hale getirebilmekte zor olur. İCloud şifremi unuttum penceresi üzerinden şifre yenileme işlemi yapabilmek için bazı bilgilerin mutlaka doğru olarak bilinmesi gerekir. Aksi takdirde iCloud hesabı şifre değiştirme yenileme işlemi yapılamaz.

Apple kimliğine ne yazılır?​

iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda giriş yapma Apple Kimliğinizi ve parolanızı girin. İstenirse güvenilir aygıtınıza veya telefon numaranıza gönderilen altı basamaklı doğrulama kodunu girin ve giriş işlemini tamamlayın.

Geri