Apple kilidi nasil acilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Apple kilidi nasıl açılır?​

Etkinleştirme Kilidi’ni kaldırma
- www.iCloud.com/find adresine gidin.
- Apple Kimliğiniz ve parolanızla giriş yapın.
- En üstte, Tüm Aygıtlar’ı tıklayın.
- iCloud’dan kaldırmak istediğiniz aygıtı seçin.
- Hesaptan kaldır’ı tıklayın.

Apple Watch 6 nasıl kilitlenir?​

Apple Watch’unuzda Ayarlar uygulamasını açın. Parola’ya dokunun, sonra Parolayı Kapat’a dokunun.
iPhone şifre koyma nasıl yapılır?
Parola ayarlayın
- iPhone X veya sonraki bir modelinde ya da Face ID özellikli bir iPad’de Ayarlar > Face ID ve Parola’ya gidin. Önceki iPhone modellerinde Touch ID ve Parola’ya gidin.
- Parolayı Aç’a dokunun.
- Altı basamaklı bir parola girin.
- Onaylamak ve etkinleştirmek için parolanızı tekrar girin.
Apple Watch sahibine kilitlendi nasıl açılır?
Apple Watch Eşlemesini Kaldır’a dokunun, ardından onaylamak için Eşlemeyi Kaldır düğmesine tekrar dokunun. Etkinleştirme Kilidi’ni kapatmak için Apple Kimliğinizi girin. Apple Kimliğinizin parolasını unuttuysanız parolayı sıfırlayabilirsiniz. Onaylamak için tekrar dokunun.

iPhone kilidi açılır mı?​

Touch ID ile iPhone’un kilidini açma: Ana Ekran düğmeli iPhone’da Touch ID ile kayıtlı olan parmağınızı kullanarak Ana Ekran düğmesine basın. iPhone’u yeniden kilitlemek için yan düğmeye veya Uyut/Uyandır düğmesine (modelinize bağlı olarak) basın.

iPhone telefonum kilitlendi nasıl açabilirim?​

Home tuşu ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun. Ekran Apple logosu gelince tuşları bırakmayın. Kurtarma Modu (Recovery Mode) açılana kadar tuşlara basılı tutmaya devam edin. Kurtarma Modu’na girdiğiniz cihazlarınızı buradan sıfırlayarak kilitlenen telefonunuzu açabilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz.
Apple Watch 7 nasıl kilitlenir?
Manuel olarak kilitle (Ayarlar uygulamasını açın Apple Watch’unuzda Parola’ya dokunun ve ardından Bilek Algılama’yı kapatın.) Apple Watch’unuzu bir sonraki kullanmayı denediğinizde parolanızı girmelisiniz. Egzersiz sırasında yanlışlıkla dokunmaları önlemek için ekranınızı da kilitleyebilirsiniz.
Apple Watch saat nasıl kapatılır?
Apple Watch’unuzu açma ve kapatma Apple Watch açıldığında saat kadranı görünür. Kapatma: Genellikle Apple Watch’unuzu her zaman açık bırakacaksınız ama kapatmanız gerekirse sürgüler görünene dek yan düğmeyi basılı tutun, ardından Gücü Kapat sürgüsünü sağa sürükleyin.

Apple şifresi nasıl olmalı?​

Apple Kimliğinizin yeni parolası en az sekiz karakter uzunluğunda olmalı; rakam, büyük harf ve küçük harf içermelidir. Parolanızda boşluk karakterini, üç kez arka arkaya aynı karakteri, Apple Kimliğinizi veya son bir yıl içinde kullandığınız parolaları kullanamazsınız.

iPhone ekran şifresi nasıl değiştirilir?​

iPhone şifre değiştirme nasıl yapılır?
- Adım #1: iPhone Ayarlar sayfasını açın.
- Adım #2: Touch ID ve Parola ya da Face ID ve Parola sayfasını açın.
- Adım #3: İstenirse var olan şifrenizi girin.
- Adım #4: Parolayı Değiştir seçeneğine dokunun.
- Adım #5: Var olan parolanızı girin.
- Adım #6: Yeni parolanızı girin.
Kapalı Apple Watch nasıl açılır?
Apple Watch’unuzu kapatma: Sürgüler görünene kadar yan düğmeyi basılı tutun, sonra Gücü Kapat sürgüsünü sağa sürükleyin. Apple Watch’unuzu açma: Apple logosu görünene dek yan düğmeyi basılı tutun.
Apple Watch etkinleştirme kilidi nedir?
Bul’da, Apple Watch’unuzun kaybolması veya çalınması durumunda başka kişilerin aygıtınızı kullanmasını engellemek için tasarlanmış, Etkinleştirme Kilidi adlı bir özellik bulunur. Eşlenen iPhone’unuzda iPhone’umu Bul’u ayarladığınızda, Apple Watch’unuzdaki Bul ve Etkinleştirme Kilidi otomatik olarak açılır.

iPhone kilit açtırma ne kadar?​

Kilidi açma yetkisi gereksinimlerini karşılamanız gerekebilir. Operatörünüz kilidi açma isteğini gönderdikten sonra kilidin açılma süreci yedi gün kadar sürebilir. Operatörünüz iPhone kilidi açma işleminizin yapıldığını onayladıktan sonra bir sonraki bölüme gidin.

iPhone etkin değil diyor ne yapmalıyım?​

‘iPhone Etkin Değil’ sorunu nasıl çözülür?
- Yöntem #1: SIM kartınızı kontrol edin.
- Yöntem #2: GSM operatörünüzle iletişime geçin.
- Yöntem #3: Cihazı yeniden başlatın.
- Yöntem #4: Etkin bir Wi-Fi ağına bağlandığınızdan emin olun.
- Yöntem #5: iTunes ile yeniden etkinleştirme yapın.
- Yöntem #6: iPhone kurtarma modunu kullanın.
iPhone 11 kilitlendi nasıl açılır?
iPhone X, 11, 12 veya 13’ünüzü yeniden başlatma Aygıtınız donduysa veya yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın. Aygıtınızı yeniden açmak için yan düğmeye (iPhone’unuzun sağ tarafındaki düğme) basıp Apple logosu görünene kadar düğmeyi basılı tutun.

Geri