AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Apple indirimi ne zaman 2021?

Editör

Yeni Üye

Apple indirimi ne zaman 2021?​

Kampanya Türkiye’de (“Kampanya Dahilindeki Ülke”), 16 Temmuz 2021’de başlar ve 11 Ekim 2021’de biter (“Kampanya Dönemi”). Kampanya Dönemi herhangi bir anda önceden bildirimde bulunulmaksızın değiştirilebilir, sonlandırılabilir veya uzatılabilir.

Apple eğitim indiriminden kimler yararlanabilir?​

Bireysel satın alımlarda eğitimcilere özel fiyatlar. Üniversite eğitimi alan veya üniversiteye yeni başlayacak öğrenciler ve bu öğrenciler için aygıt satın alan ebeveynlerin yanı sıra öğretim üyeleri, üniversite çalışanları ve evde eğitim veren öğretmenler bireyler için eğitime özel fiyatlardan yararlanabilirler.

Apple Öğrenci indirimi var mı?​

Apple Öğrenci indirimi var mı?
Öğrenciler, öğrencilerin ebeveynleri veya bir eğitim kurumunda çalışanlar, Apple Öğrenci İndirimi’ni kullanarak Apple ürünlerini satın alırken tasarruf edebilirler. Bir Mac, MacBook veya iPad satın alınabilir. Apple’ın Eğitim Mağazasından bir apple müzik öğrenci indirimi bile alabilirsiniz.

Apple Yeni Kulaklık ne zaman gelecek?​

Apple Yeni Kulaklık ne zaman gelecek?
Yeni kulaklık sesi canlı olarak ayarlayabilen Adaptif EQ özelliği ile geliyor. APPLE AİRPODS 3. NESİL NE ZAMAN ÇIKACAK? AirPods Pro 2, net olarak 2022’de gelecek. Ürün büyük ihtimalle 2022 ilk çeyrek içerisinde satışta olacak.

Macbook Air ne zaman indirime girer?​

En Uygun Fiyatlı Macbook için Eylül – Ekim Dönemi Yeni bir Macbook almak istiyorsanız en uygun fiyatları Eylül – Ekim aylarında bulabilirsiniz. Bu aylarda Apple’ın geleneksel okula dönüş kampanyası düzenlenir ve özellikle öğrencilere yönelik oldukça uygun indirimler yapılır.

iPad satarken ne yapılmalı?​

iPad’inizi satma veya başka birisine verme
- iPad’i yedekleme.
- iCloud’dan ve iTunes ve App Store’dan çıkış yapın.
- Kişisel bilgiler bulunduran tüm içerikleri ve ayarları silin. iPad’iniz için daha önce Bul’u açtıysanız iPad’i sildiğinizde Etkinleştirme Kilidi kaldırılır ve iPad, yeni sahibinin kullanımına hazır hâle gelir.

Orijinal Apple parçaları nelerdir?​

Orijinal Apple parçaları nelerdir?
Orijinal Apple Parçaları, kaliteli bir onarım gerçekleştirilmesi açısından kritik önem taşır. Ürününüzü düzgün çalışır şekilde teslim alacağınızdan emin olmak için bir Apple Store’u veya Apple Yetkili Servis Sağlayıcısını ziyaret edin.

Ne işe yarar iPhone onarımı ve servisi?​

Ne işe yarar iPhone onarımı ve servisi?
iPhone Onarımı ve Servisi 1 Ekran onarımı. Bu servis yerlerinin tümünde, ekranınızın onarımdan sonra yeni gibi çalışmasını sağlamak için orijinal… 2 Pil değiştirme. Yetkili servis yerlerimizde orijinal Apple parçaları kullanılır. Apple Sınırlı Garantisi, üretim kusuru… 3 Diğer iPhone onarımları. Ana Ekran düğmesi, sıvı hasarı veya aksesuar sorunları gibi diğer sorunlar… More

Bir Apple onarım merkezine gönderme gerekir?​

Teknisyenin iPhone’unuzu bir Apple Onarım Merkezine göndermesi gerekirse aygıtınız en çok 11 iş günü sonunda teslim alınmaya hazır hale gelir. Servis ücreti ne kadardır?

Iphone’unuz hasar gördüyse ücret ödemeniz gerekir.?​

iPhone’unuzdaki sorun Apple garantisi veya tüketiciyi koruma yasaları kapsamındaysa sizden ücret alınmaz. Kazara oluşan hasarlar buna dahil değildir ve bu tür hasarlar için ücret ödemeniz gerekir. iPhone’unuz hasar gördüyse alınacak ücret onarımın türüne göre değişir ve en fazla aşağıda belirtilen garanti kapsamı dışında servis ücreti alınır.

Apple indirimi 2021 yılında 16 Temmuz'da başlamış ve 11 Ekim'de sona ermiş. Fakat unutmayın ki kampanya dönemleri herhangi bir anda değiştirilebilir, sonlandırılabilir veya uzatılabilir.

Apple eğitim indiriminden bireysel satın alımlarda eğitimcilere özel fiyatlarla yararlanabilirsiniz. Üniversite eğitimi alan veya yeni başlayacak öğrenciler, ebeveynleri, öğretim üyeleri, üniversite çalışanları ve evde eğitim veren öğretmenler eğitime özel fiyatlardan faydalanabilirler.

Öğrenciler, öğrenci ebeveynleri veya bir eğitim kurumunda çalışanlar, Apple Öğrenci İndirimi'nden yararlanarak tasarruf edebilirler. Mac, MacBook veya iPad gibi ürünleri eğitim indiriminden satın alabilirler.

Apple Yeni Kulaklık ile ilgili bilgi verirken, Adaptif EQ özelliğiyle gelen yeni kulaklık hakkında detaylar paylaşılmış. AirPods Pro 2'nin ise tahmini olarak 2022 yılında satışa sunulması bekleniyor.

Macbook Air indirimi genellikle Eylül - Ekim dönemlerinde daha uygun fiyatlarla bulunabilir. Bu dönemlerde Apple'ın okula dönüş kampanyası düzenlenir ve özellikle öğrencilere yönelik indirimler sunulur.

iPad'inizi satarken dikkat etmeniz gereken adımları paylaşılmış. Özellikle yedekleme yapmak, iCloud ve hesap oturumlarını kapatmak önemlidir.

Orijinal Apple parçaları, kaliteli bir onarım için önemlidir ve ürününüzü teslim alırken bir Apple Store veya Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı ziyaret ederek orijinal parçaların kullanılmasına dikkat edebilirsiniz.

iPhone onarımı ve servisi hakkında bilgi verilmiş. Ekran onarımı, pil değişimi gibi servisler orijinal Apple parçaları ile yapılır. Ayrıca farklı iPhone onarımları için de destek alabilirsiniz.

Eğer iPhone'unuzun servise gitmesi gerekiyorsa, teknisyenin göndereceği süre ve işlem hakkında detaylar paylaşılmış. Ayrıca onarıma ilişkin ücretlerin belirli kurallara göre değişebileceği belirtilmiş.

Son olarak, iPhone'unuzdaki hasarın ücretlendirilmesi konusunda önemli bir bilgi verilmiş. Apple garantisi veya tüketiciyi koruma yasaları kapsamında olmayan hasarlar için onarım ücreti ödemeniz gerekebilir.

Geri