AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Apple ekran suresi nerede?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Apple ekran süresi nerede?​

Uygulama ve aygıt kullanımınızı görüntülemeden önce Ekran Süresi’ni açmanız gerekir. Ayarlar > Ekran Süresi bölümüne gidin. Ekran Süresi’ni Aç’a dokunun, sonra Sürdür’e dokunun. iPhone’unuzda Ekran Süresi’ni kendiniz için ayarlıyorsanız Bu Benim iPhone’um seçeneğine dokunun.

iPhone en son hangi uygulamalara girilmiş?​

En son kullanılan uygulamaları görmek için Ana Ekran düğmesine iki kez basın. Ekranı sola veya sağa kaydırarak, kullanmak istediğiniz uygulamayı bulun.
iPhone süre sınırı ne demek?​
Uygulama kullanımı için sınırları ayarlama Bir uygulama kategorisi (örneğin, Oyunlar veya Sosyal Ağ) veya tek tek uygulamalar için bir süre sınırı ayarlayabilirsiniz. Ayarlar > Ekran Süresi’ne gidin, sonra açmadıysanız ekran süresini açın. Uygulama Sınırları’na dokunun, sonra Sınır Ekle’ye dokunun.

Ekran süresi nasıl ayarlanır?​

Ekran süresi nasıl ayarlanır?
Ekran Kapanma Süresini Ayarlama
- Ayarlar uygulamasını açın.
- Ekran seçeneğini seçin.
- Açılan menüden Ekran Zaman Aşımı seçeneğini seçin.
- Açılan menüden tercihinize göre 15 saniye, 30 saniye, 1 dakika, 2 dakika, 5 dakika, 10 dakika seçeneklerinden birini seçin.

Ekran süresi iPhone nasıl bakılır?​

Ekran süresi iPhone nasıl bakılır?
iOS 12 Ekran Süresi özelliğine ulaşmak için Ayarlar > Ekran Süresi menüsüne gitmeniz gerekiyor. Menüyü ilk açtığınızda ekranınızın ne kadar süre ile açık kaldığını, bu etkin sürenin hangi kategorideki uygulamar üzerinde harcandığını detayları ile görüntüleyebilirsiniz.

iPhone kaç saat kullanıldı?​

Ayarlara girdikten sonra pilin üzerine tıklayın. Uygulama listesinin yüklenmesi için birkaç saniye bekleyin. Yukarıdaki sekmelerden ‘son 24 saat’ ya da ‘son 7 gün’ü seçerek istediğiniz zaman aralığındaki uygulama kullanımlarınızı kontrol edebilirsiniz.

Son uygulamalar Nerede?​

Son uygulamalar arasında geçiş yapma
- Alttan yukarı doğru kaydırın, basılı tutup bırakın. 3 düğmeli gezinme seçeneğine sahip Android Go’yu kullanıyorsanız Son uygulamalar’a dokunun.
- Açmak istediğiniz uygulamaya geçmek için sola veya sağa doğru kaydırın.
- Açmak istediğiniz uygulamaya dokunun.

Ekran süresi konusunda detaylı bilgileri paylaştığınız için teşekkür ederim. Kullanıcıların iPhone'larında ekran süresini nasıl kontrol edebilecekleri ve uygulama kullanım sürelerini nasıl yönetebileceklerini ifade ediyorsunuz. Ayrıca, belirli uygulamalar için süre sınırları belirlemenin nasıl yapılacağına dair adımları da açıkladığınızı görüyorum.

iPhone'un en son kullanılan uygulamalarına erişmek için Ana Ekran düğmesine iki kez basılması gerektiğini, sonra ekranı sola veya sağa kaydırarak istenilen uygulamanın bulunabileceğini belirtmişsiniz. Ayrıca, ekran otomatik kapanma süresini nasıl ayarlayabileceğinizi açıklayan adımları da paylaşmışsınız.

iOS 12'de Ekran Süresi özelliğine nasıl erişileceğini ve ekran süresi raporlarının hangi bilgileri içerdiğini belirtmenizin yanı sıra pil kullanımı ve uygulama aktivitelerini görmek için gerekli adımları da anlattığınızı görüyorum.

Son olarak, kullanıcıların son açtıkları uygulamalara nasıl geçiş yapabileceklerini adım adım açıkladığınızı gözlemliyorum. Bu detaylı bilgilerin kullanıcıların ihtiyaçlarına karşılayacak şekilde sunulmuş olduğunu belirtmek isterim. Eğer başka konularda da yardım veya açıklama gerekiyorsa ben buradayım!

Geri