- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Apple denetimli erişim nasıl kapatılır?
Denetimli Erişim oturumunu sona erdirme Yan düğmeyi veya Ana Ekran düğmesini üç kez tıklayın, Denetimli Erişim parolanızı girin ve ardından Bitir’e dokunun. Denetimli Erişim için Touch ID veya Face ID’yi açtıysanız Yan düğmeyi ya da Ana Ekran düğmesini çift tıklayın.Ön kamerayı yansıt nedir?
iOS 14 ve sonraki sürümlerde fotoğrafı kamera çerçevesinde gördüğünüz gibi yakalayan ayna moduyla selfie çekebilirsiniz. Telefon modeliniz iPhone 6s ile iPhone X arasındaysa bu ayara Ön Fotoğrafları Yansıt adı verilir ve yalnızca fotoğraf çekmek için kullanılır.
Telefonda denetimli erişim nedir?
Etkileşim denetimleri- Lookout, görme engelli olan veya az gören kullanıcılara etrafındaki öğelerle ilgili bilgi sunmak için bilgisayar görüşünü kullanır.
- Sesli Erişim sayesinde cihazınızı sesli komutlarla kontrol edebilirsiniz.
Denetim Merkezi nasıl kapatılır?
Denetim Merkezi’ni açma
- Face ID’li iPhone’da: Sağ üst kenardan aşağıya doğru kaydırın. Denetim Merkezi’ni kapatmak için en alttan yukarı kaydırın.
- Ana Ekran düğmeli iPhone’da: Alt kenardan yukarı kaydırın. Denetim Merkezi’ni kapatmak için aşağı kaydırın veya Ana Ekran düğmesine basın.
iPhone 11 soft reset nasıl atılır?
iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12 veya iPhone 13 modelini yeniden başlatmaya zorlamak için şunları yapın: Sesi aç düğmesine basıp çabucak bırakın, sesi kıs düğmesine basıp çabucak bırakın, sonra yan düğmeyi basılı tutun. Apple logosu göründüğünde düğmeyi bırakın.iPhone 11 yeniden başlatma nasıl yapılır?
iPhone X, 11, 12 veya 13’ünüzü yeniden başlatma
- Ses düğmelerinden birine ve yan düğmeye basıp “kapat” sürgüsü görünene kadar düğmeleri basılı tutun.
- Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin.
Ön kamera ayna modu nedir?
Selfieler ön kamerayla yapılır ve ön kamera genelde aynalıdır. Yani aynadaki görüntünüz gibi çeker. Yani arka kameradan çekiyormuş gibi ön kameradan selfie çekebilirsiniz. Doğru olan görüntü ayna olmayan görüntüdür.iPhone 11 ön kamera kaç mp?
iPhone 11, 12 MP’lik çift arka kamera ile gelirken; cihazda 12 MP’lik ön kamera bulunuyor. iPhone 11 Pro ve iPhone Pro Max modellerinde ise üçlü arka kamera sistemi bulunuyor. Telefonun arkasında yer alan bu kamera sistemi, 12 MP’lik geniş açılı, 12 MP’lik telefoto ve 12 MP’lik ultra geniş açılı lenslerden oluşuyor.