AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Apple 6s Nasıl Sıfırlanır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Apple 6s Nasıl Sıfırlanır? Apple 6s telefonunuzu sıfırlamak için adımlar oldukça basittir. İlk olarak, Ayarlar menüsüne gidin. Ardından, Genel seçeneğini seçin. Burada, Sıfırla seçeneğini bulun ve tıklayın. Telefonunuzun tüm verilerini silmek istiyorsanız, Tüm İçeriği ve Ayarları Sil seçeneğini seçin. Telefonunuzun şifresini girmeniz istenecektir. Şifrenizi girin ve devam edin. Telefonunuzun sıfırlanma işlemi başlayacak ve birkaç dakika sürebilir. İşlem tamamlandığında, telefonunuz fabrika ayarlarına geri dönecektir. Artık Apple 6s Nasıl Sıfırlanır? sorusunun cevabını biliyorsunuz.
İçindekiler

Apple 6s sıfırlama işlemi, cihazınızı fabrika ayarlarına geri döndürmek ve tüm verileri silmek için kullanılır. Bu işlemi yapmadan önce, cihazınızda bulunan önemli verileri yedeklemeniz önemlidir. İşte Apple 6s’yi sıfırlamanız için adımlar:

Apple 6s Nasıl Sıfırlanır: Adım 1 – Yedekleme

Öncelikle, cihazınızdaki tüm verileri yedeklemeniz gerekmektedir. Bu, iCloud veya iTunes gibi bir yedekleme yöntemi kullanarak yapılabilir. Yedekleme işlemi tamamlandıktan sonra, cihazınızı sıfırlamaya hazır olacaksınız.

Apple 6s Nasıl Sıfırlanır: Adım 2 – Ayarlar

Cihazınızın ana ekranında “Ayarlar” uygulamasını bulun ve açın. Ardından, “Genel” seçeneğini bulun ve dokunun.

Apple 6s Nasıl Sıfırlanır: Adım 3 – Sıfırla

“Genel” menüsünde, en altta “Sıfırla” seçeneğini bulun ve dokunun. Bu seçenek altında farklı sıfırlama seçenekleri bulunmaktadır.

Apple 6s Nasıl Sıfırlanır: Adım 4 – Tüm İçeriği ve Ayarları Sil

“Sıfırla” seçenekleri arasında “Tüm İçeriği ve Ayarları Sil” seçeneğini bulun ve dokunun. Bu seçenek, cihazınızdaki tüm verileri siler ve fabrika ayarlarına geri döndürür.

Apple 6s Nasıl Sıfırlanır: Adım 5 – Onaylama

Sıfırlama işlemini onaylamak için cihazınızın kilidini açmanız gerekebilir. Şifrenizi veya Apple Kimliğinizi girmeniz istenebilir. Bu adımları takip ederek sıfırlama işlemini tamamlayabilirsiniz.

Apple 6s Nasıl Sıfırlanır: Adım 6 – Yedekten Geri Yükleme

Sıfırlama işlemi tamamlandıktan sonra, cihazınıza yedeklediğiniz verileri geri yükleyebilirsiniz. Bu, iCloud veya iTunes üzerinden yapılabilir.

Apple 6s Nasıl Sıfırlanır: Adım 7 – Ayarları Yeniden Yaplandırma

Cihazınızı sıfırladıktan sonra, ayarlarınızı yeniden yapılandırmanız gerekecektir. Wi-Fi ağınıza bağlanmak, Apple Kimliğinizi girmek ve diğer tercihlerinizi ayarlamak gibi adımları takip edin.

Apple 6s Nasıl Sıfırlanır: Adım 8 – İşlem Tamamlandı

Cihazınızı sıfırladığınız için tebrikler! Artık Apple 6s’iniz fabrika ayarlarına geri döndü ve tüm verileriniz silindi. Yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Apple 6s Nasıl Sıfırlanır: Notlar

Sıfırlama işlemi sırasında cihazınızın şarj seviyesinin yeterli olduğundan emin olun. Ayrıca, sıfırlama işlemi tamamlandığında geri dönüşü olmadığını unutmayın. Tüm verileriniz silineceği için yedekleme yapmanız önemlidir.

Apple 6s Nasıl Sıfırlanır: Yardım İhtiyacınız mı Var?

Eğer Apple 6s’yi sıfırlama işlemiyle ilgili yardıma ihtiyacınız varsa, Apple Destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Onlar size adım adım rehberlik edecek ve sorularınızı yanıtlayacaktır.

Apple 6s nasıl sıfırlanır?
1. Ayarlar menüsünden “Genel”e girin.
2. “Sıfırla” seçeneğini bulun.
3. “Tüm İçeriği ve Ayarları Sil”e dokunun.
4. Şifrenizi girin ve “Sıfırla” butonuna dokunun.
5. Sıfırlama işlemi başlamadan önce uyarı mesajını onaylayın.

Apple 6s sıfırlanırken verileriniz silinir.
İşlem tamamlandığında telefon fabrika ayarlarına geri döner.
Yedekleme yapmadıysanız verileriniz kaybolabilir.
Sıfırlama işlemi birkaç dakika sürebilir.
Telefonunuzun şarj seviyesi yeterli olmalıdır.

Geri