AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Api key sifresi nedir?

Editör

Yeni Üye
Katılım
7 Mart 2024
Mesajlar
119.108
Çözümler
1
Tepkime puanı
1
Puan
36

Api key şifresi nedir?​

Api yi kullanmamız için gereken anahtardır. Geliştirdiğimiz uygulamamızdan, kullanacağımız sisteme api key ile erişim sağlarız. Bu sayede erişim sağladığımız sistem bizim uygulamamız hakkında bilgi toplamış olur.

API anahtarları nedir?​

API anahtarı, arama hizmetine gönderilen her istekte rastgele oluşturulan sayılardan ve harflerden oluşan benzersiz bir dizedir. Hem isteğin kendisi hem de anahtarı geçerliyse hizmet isteği kabul eder. Arama hizmetinize erişmek için iki tür anahtar kullanılır: yönetici (okuma-yazma) ve sorgu (salt okunur).

Trendyol API nasıl alınır?​

Trendyol API nasıl alınır?
Trendyol API anahtarı almak için Trendyol hesabınızda “Hesabım” bölümüne girmelisiniz. Burada entegrasyon bilgileri sekmesinde Satıcı ID, API Key (API anahtarı) ve API Secret bilgilerinizi bulacaksınız.

APİ KEY nedir iyzico?​

APİ KEY nedir iyzico?
1. Api anahtarları : Siteniz üzerinde iyzico ile bağlantı kurmanız için gerekli olan anahtarlardır. 2. Sitenizin altyapısı : Sitenizin altyapısına uygun modülümüzü indirerek entegrasyonu gerçekleştirmelisiniz.

No Youtube APİ KEY ne demek?​

Youtube Api Key basitçe Youtube’da var olan videoları kullanmamıza izin verir, Api Key almak çok zor gibi gelse de aslında o kadar da zor bir işlem değil. Hadi Api Key’imizi alalım. Adım: developers adresinden karşımıza google developer sayfası gelecek. Burada arama butonundan Youtube Data Api’ye tıklayalım.

Trendyol API nasıl kullanılır?​

Satıcı Adı kutucuğuna Trendyol’daki mağaza adınızı yazıyoruz. Trendyol panelinde yer alan Mağaza Tedarikçi Id, API anahtarınızı ve API Şifrenizi ilgili kutucuklara yazıyoruz. Mağaza Durumu kısmını da Pasif’ten Aktif’e alıyoruz. Sonrasında Kaydet butonuna basarak işlemi tamamlıyoruz.

Trendyol API nedir?​

Trendyol API nedir?
API Entegrasyonu, firmaların API servisleri aracılığıyla Trendyol mağazalarını kendi e-ticaret sistemlerine bağlayarak ürün aktarımı, stok ve fiyat güncellemesi, sipariş işlemleri, fatura gönderimi, müşteri soruları ve muhasebe işlemleri gibi bir çok işlemi yapmasına olanak sağlayan entegrasyon biçimidir.
 
Geri
Üst