Apartmandan gelen kötü koku acı tabloyu ortaya çıkardı: Bir hafta önce hayatını kaybetmiş!

haberci

Yeni Üye
443

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan 5 katlı apartmanın zemin katından kötü koku gelmesi üzerine, bina sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan bu üzücü olayı duydum. Apartmandan gelen kötü koku nedeniyle bina sakinlerinin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunması gerçekten endişe verici. Maalesef, yapılan incelemede apartmanın zemin katında bir hafta önce hayatını kaybetmiş bir kişinin bulunduğu ortaya çıktı.

Bu tür durumlar her zaman üzücü oluyor ve hem apartman sakinlerini hem de çevredeki insanları derinden etkiliyor. Yetkililerin konuyla ilgili gerekli incelemeleri yapacaklarına ve gerekli tedbirlerin alınacağına inanıyorum.

Apartman yönetimi ve ilgili mercilerin sorumlulukları doğrultusunda bu tür acı olayların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması önemlidir. Bu tarz durumların tekrarlanmaması ve benzer üzücü durumların yaşanmaması dileğiyle, apartman sakinlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.

Geri