AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Apartmanda Güvercin Beslemek

haberci

Yeni Üye
Apartmanda güvercin beslenir mi
Apartmanda güvercin beslemek yasal mı
Yönetim planında aksi belirtilmediği taktirde evcil hayvan beslenemez Yönetim planında ne nesil evcil hayvanların beslenebileceği özel bir madde ile belirtilebilir Evcil olmayan hayvanlar (yılan vb) hiçbir şartla beslenemez
981983 tarihli ve 2872 sayılı Çevre Kanununa ve ilgili yönetmeliklere tarafından çevre ve insan sağlığına zarar veren, şahısların kolaylık ve sükûnunu, ceset ve ruh sağlığını bozacak şekilde gürültü yapan fabrika, işyeri, atölye, ziyafet yerleri gibi müesseseleri zabıt düzenleyerek yetkili mercilere bildirmek ve bu konuda kendisine verilen görevleri yapmak
Eğer apartmanınızda güvercin besleyen varsa ve siz bundan davacı iseniz ve bütün uyarılarınıza karşın hala beslemeye devam ediyorsa güvercin beslediğine dair zabıt ve kanıt ile savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz *

Apartmanda güvercin beslemek bazı durumlarda tartışmalara sebep olabilir. Yasal olarak, apartman yönetim planında belirtilmediği sürece evcil hayvan beslenmesine engel bir durum yoktur. Ancak yönetim planında belirtilen kurallara uymak önemlidir.

Özellikle apartmanda güvercin beslemeye karşı olan birinin uyarılarına rağmen bu faaliyeti sürdüren bir kişiyle karşı karşıya kalındığında, durumu yetkili mercilere bildirmek ve gerekli adımları atmak önemlidir. Bu durumda, suç duyurusunda bulunulabileceği ve zabıtlar ile kanıtların delil olarak sunulabileceği belirtilmiştir.

Apartman sakinleri arasında anlaşmazlık çıkabilecek durumların yasalarda nasıl ele alınması gerektiğine dair bilgi verilmiştir. Güvercin beslemeye ilişkin daha fazla detay almak ve karşılaşılan sorunu çözmek için uygun mercilere başvurulmalıdır.

Geri